Eilen treenattiin valkkuryhmän kanssa sitten suunnilleen koko viikon edestä... Luu teki kaikkia voittajan liikkeitä paitsi seuraamista. Se on ainoa liike, mitä ei ainakaan pitäisi pystyä nollaamaan...

Ensimmäisellä kierroksella ruutua, luoksetuloa, istumista, kaukoja ja tunnaria.

Oltiin laitettu ruudun taakse ja sivulle kehänauhat n. kolmen metrin päähän suuntaansa. Kävin ensin näyttämässä paikan ja sitten palkka lähetyksestä. Nätisti meni. Sitten oli tarkoitus tehdä koko liike kisamaisesti, sitä kun ei olla vielä ikinä kokeiltu :D En ole kertaakaan edes käyttänyt top-käskyä ruutuun "pysäytyksessä", joten ehkä se oli hyvä kokeilla ennen koetta. Lähetys, stoppi ja maahanmeno hyvät. Häntä meni takarajasta yli. Mutta jotain tähänkin piti sitten keksiä ja Luu karkasi ruudusta liikkurin käskystä. Aaargh! Oisko tullut jopa pari kertaa...? Tein vähän ylimääräistä kävelyä, mutta otin lopulta sen kutsunkin. Sivulle tuli tosi siististi.

Luoksetulo tehtiin myös ihan kisamaisesti, mitään osiota kun en kuitenkaan ehdi enää parantaa. Tämänhetkiseen tasoon nähden ihan hyvä. Seisomisen teki huonosti, mutta itse osasin ajoittaa sen hyvin merkin kohdalle. Maahanmenon käskytin vähän myöhässä.

Istumista niin, että liikkuri katsoi koiraa ja annoin vaan hidastusavun. Eka ok. Toinen liikkuroituna. Taisin pienentää apua ihan vähän ja jäikin seisomaan. Tässä on vaan pakko antaa reilu apu, en luota siihen istumiseen nyt ollenkaan.

Kaukoista tehtiin kisamaisesti alku ja eka vaihto, maahan-seiso. Tämä ihan hyvä.

Tunnari kisamaisesti. Tämänkin teki ihan kiltisti.

Toisella kierroksella tehtiin vaan ruudun loppuosaa. Palkkailin ruutuun, enkä kutsunut ollenkaan. Kerran taisi nytkin livistää, mutta sitten taisi mennä jakeluun.

Sitten tehtiin paikallaoloja. Tehtiin kahdessa erässä niin, että ensin alempien luokkien koirat yhteiskäskytyksellä ja evl-koirat sitten erikseen. Jäi vinoon vasemmalle (laitoin maahanmenossa jalkaa eteen), mutta muuten hyvä. Nousussa annoin jalka-avun.

Lopuksi sekoiltiin vielä yhtäaikaa ja Luu teki hyppynoutoa, metallia ja kaukoja.

Hyppynouto meni hyvin. Otin liikkeenä eteen asti (ilman liikkurointia) ja pari tuontia vinoista kulmista. Hyvin tuli nämäkin hypyn kautta takaisin.

Metalli meni sitten aika persiilleen :( Aluksi pitoa, joka toimi hyvin ja Luu oli innoissaan tekemässä. Tein mm. kaukoja ja muuta vaikeampaa piperrystä. Pidosta myös eteentuontia, joka ok. Mutta sitten liikkeenä tehtynä homma jotenkin hajosi, eikä Luu suostunut nostamaan koko kapulaa. Voi pska. Pitotreeni onnistui tämänkin jälkeen ja tehtiin vaan kivaa juoksentelua.

Kaukoissa tämän jälkeen oli aluksi tosi huonossa vireessä. Kyttäili muita ja jähmettyi. Pidin pienen aikalisän ja otin sitten uudestaan ensin lelun kanssa leikkien. Nyt Luu oli jo rennompi. Tehtiin yksi kokonainen sarjakin. Sen s-i teki väärin ja s-m vähän pompsautti, mutta teki kuitenkin kaikki.

Tuittu teki ruutua, ihan vähän seuraamista ja noutoja. Ruutu on mennytkin vähän turhan hyvin ja tänään sinne ei pystynyt menemään oikein millään. Lyhyemmältä matkalta onnistui lopulta, kun olin ensin taluttanut sen sinne niskakarvoista... Noudoista tehtiin hyppynoutoa tunnarikapulalla ja tasamaanoutoa narupallolla ;) Tunnarikapulan nostaminen näyttää vähän vaikealta. Ja varmaan onkin ilman alahampaita... Narupallon nostossakin oli omat mutkikkuutensa ;) Piti osata ottaa narusta tarpeeksi läheltä palloa.