Eilen oli Samun ryhmän viimeiset treenit. Nyyh! Meillä on ollut kiva ryhmä ja hyviä treenejä, iso kiitos vaan kaikille! Treeneissä syötiin Luun valioherkkuja kisattiin Gamblers-henkeen.

Radalle oli piirretty rajat, joiden ulkopuolelle ohjaaja ei saanut mennä. Aikaa oli minuutti ja rataa piti edetä kaksi hyppyä ja putki/kepit/kontakti -rytmillä. Pientä hässäkkää tuli Luun kanssa parissa kohtaa, mutta aika sattuvasti aika loppui juuri siinä, missä mun ratasuunnitelmakin :) Saatiin räävittyä virheettömästikin sen verran esteitä, että voitettiin!

Toisella kierroksella saatiin mennä samaa vähän treenaten. Luu oli ihan mahdoton! En tiedä, nostiko kisamainen suoritus noin sen kierroksia, mutta se kävi kyllä aika kuumana. Lensi läpi jarruista, roiski rimoja, karkasi putkeen ja loppupalkalle ja semmoista. Että semmoista. Viimeinen treenikerta ei ehkä antanut oikeaa kuvaa edistymisestämme näissä treeneissä, mutta ehkä se sitten oli eräänlainen ympyrän sulkeutuminen.

Lopuksi houkuteltiin vielä Samu menemään Inton ja Luun kanssa. Luu ei paljon vieraskoreillut Samunkaan kanssa... Hienoa pätkää kyllä menivät, kepeillemenot vaan olivat haasteellisia. Luu ei muka yhtään ymmärtänyt ja huusi ja pyöri vaan. Osaa se sitten olla ihana toisinaan...

Samalla nämä olivat myös kesäkauden viimeiset treenit. Ja mitä todennäköisemmin viimeiset treenit Niihaman kentällä ikinä.