Viime tiistain valkkutreeneissä mentiin Luun kanssa, kun en uskaltanut Syytä vielä rasittaa. Oli myös Luulle sopivampi treeni, kun tehtiin nollatreeniä pienimuotoisena kisana. Sanna oli suunnitellut alle kymmenen esteen ratapätkiä, joita mentiin neljä. Eniten nollia tehnyt tietty voitti. Ihan kivasti saa jo vähän erilaista asennetta tämmöisellä!

Kuvan kuvausta ei ole saatavilla.

Lopputulos oli hyvin kuvaava. Selvittiin kaikista vaikeista, mutta tehtiin kolmella radalla yksi helppo virhe :p Valkoisilla neliöillä 1-9 Luu juoksi ohi kepeistä :D Oletin varmaan liikaa ja lähetin huolettomasti ja se lähtikin hakemaan keinua tai jotain. Toisella yrityksellä nolla. Valkoisilla neliöillä 11-18 tippui yksi rima, olikohan toi 16. Tääkin toisella yrityksellä nollana. Valkoisilla neliöillä 21-28 Luu juoksi ohi hypystä 25. Ohjasin sen yläpuolelta putken leijeröiden ja olin vähän myöhässä, eli tää oli selkein virhe. Uusinnalla lähdin 24 takaakierrosta rohkeammin, joten ei ollut mitään ongelmaa. 28 piti ohjata putken puolelta, mutta Luu oli kiltisti kuulolla. Vika pätkä mustat 1-7 tuntui hankalimmalta, joten sepä sitten vetäistiin kerralla purkkiin. Nättihän se ei ollut koiralla, joka ei tykkää vääntyä ahtaisiin väleihin, mutta sitä ei nyt laskettu ;)

Treeniajalla halusin tehdä vielä puomi-putki-kepit -pätkää, mutta se olikin vaikeampi nakki. Jos jäin taakse lähettämään kepeille, niin Luu kääntyi sitkeästi keinulle, eikä kuunnellut. Toisin ohjaten tän olisi toki saanut menemään helpommin, mutta kun halusin :D

Keskiviikkona Syykin pääsi jo tekemään. Sen ohjelmassa oli aksan perustreeniä parissa pätkässä. Lähtöjä, keinua ja keppejä. Keinulla homma vaikeutui heti, kun otettiin putkesta vauhtia. Kepeillä tehtiin lähetyksiä umpi- ja avokulmiin ja sitten niitä vaudikkaita suoria verkon kanssa.

Luu tauotti Syytä tekemällä vähän tokoa. Seuraamista, jääviä, kaukoja (putken takana) ja eteenmenoja.

Torstai-iltana tokoiltiin molempien kanssa. Syy teki jotain kokonaisuusjuttuja ja ainakin kiertoja kahdella tötsällä. Tauon jälkeen jatkettiin myös paikkistreeniä ja päästiin jo pidemmälle kivalla asenteella.

Luu teki ainakin seuraamista, kaukoja ja luoksarijuttuja. Taas jäi suorassa ensin sivulletulon vähän vajaaksi, niin ne vanhat virheet palaa, kun ei treenaa :D