Pistettiin pienimuotoiset treenit pystyyn Katin ja Hannan kanssa Lohjan soramontulle. Pienimuotoiset treenit, jotka kestivät kuitenkin yli kaksi tuntia ;) Sateelta säästyttiin kuin ihmeen kaupalla, vaikka vettä tuli sekä tulo- että menomatkalla. Tuittu oli taas ihan diipadaapa. Se juoksenteli alueella ihan semmoisella "Mä täällä vähän etsiskelen näitä äijiä" -asenteella. Sai hommat tehtyä, mutta ei kyllä viitsinyt turhaan ponnistella.

Ensimmäinen ukko oli vasemmassa etukulmassa ja sinne oli tarkoitus tulla kiintorullailmaisu. Tuittu kaarsi ensin aluetta eteenpäin ja teki tyhjän. Uudella lähetyksellä se haahuili ja mietti, että jaksaisko sitä nyt. Pääsi kuitenkin piilolle asti ja ilmaisikin ihan itte, kunhan ensin oli yrittänyt tunkea.

Oikealle sama juttu. Ensin diipailua pistolla, mutta löysi lopulta. Nyt ei ilmaisu onnistunut, vaan maalimiehen piti auttaa. Tuittu palasi vielä kertaalleen piilolle ilman rullaa, jolloin mm auttoi rullan uudestaan suuhun ja Tuittu lähti tuomaan.

Sitten vasemmalle tyhjä. Tuittu jolkotteli hitaasti, mutta varmasti melkein sivurajalle asti. Sitten ei hetkeen tapahtunut mitään ja hetken tiirailtuani huomasin kaksi mustaa pystyä korvaa jonkun mättään takana. Siellä se seisoi ja ihmetteli, että mitäs nyt :D Kutsumalla saatiin sitten tehtyä tyhjä ihan loppuun asti.

Viimeiseksi vähän helpompi suora palkka oikealle. Sinnekin piti ottaa uusintalähetys, mutta toisella sitten ihan hyvin.

Treenien lopuksi käytiin vielä Katin kanssa reilun puolen tunnin lenkillä todella vaihtelevassa maastossa. Muutaman jyrkän nousun kampeamisen jälkeen tunsi itsekin tehneensä jotain!