Sunnuntaina päästiin Luun kanssa ihan tavallisiin aksakisoihin :) Paikkana oli Ylökkin uusi halli. Alku oli aika hektinen, kun tulin viime tipassa, kisat olivat etuajassa ja halli oli tosi meluisa. Kyllä siinä sitten omaan vuoroon mennessä sai tilanteen jotenkin haltuun.

Jari Helinin radat olivat tällä kertaa meille liikaa. Olivat aika monelle muullekin, mutta meille olisi tällä kertaa voinut olla liikaa melkein mikä vaan. Kestää näköjään taas tauon jälkeen useammat kisat saada Luu johonkin kontrolliin kisatilanteessa. Nyt tuntui, etten saa siihen mitään otetta, eikä päästy ekaa ja vikaa rataa edes maaliin asti.

Ekalla radalla tuli tosi paljon keppivirheitä, niin meillekin. Toisella yrityksellä toki onnistui ihan ongelmatta. Sen jälkeen ei vaan sitten päästy mihinkään rytmiin ja oli pakko jättää rata lopulta kesken.

Toisella radalla oltiin jo välillä samoilla pätkillä :) Pari hyllyä sieltäkin tuli. Vaikein tuntuisen lopun sain silti onnistumaan, vikaa hyppyä lukuunottamatta.

Kolmannella taas vastaavat kepit kuin ekalla ja sama kaava. Vasta toisella pujotteli loppun asti. Ja silloinkin kääntyi väärään suuntaan. Siitä johtuen meni vaikean kuvion alkukin jo plörinäksi, mutta en tiedä, olisinko saanut sitä onnistumaan millään ilveellä. Sitten kun roiskaisi vielä aalta, niin lopetettiin leikki siihen.

Radat