Keskiviikkona oli välillä Nipsun vuoro päästä valkkuageihin. Hanna oli tehnyt radan, johon sai ympättyä haluamiaan tekniikoita. Yritin valita niitä epämukavuusalueelta. Lähinnä persjättöjä semmoisiin kohtiin, joihin tuntui, ettei ehdi.

Alku oli sama kuin Turussa ekalla radalla. Sen tein valssin sijasta persjätöllä. Toimi parhaimmillaan ihan hyvin, mutta ei se vaan niin hyvältä tunnu. Pelottaa jättää asioita niin paljon selän taakse :D

Sitten oli kepeille meno minien mm-hyppäriltä. Vai mikä se olikaan, sama mitä treenattiin kerran kesällä Luun treeneissä. Kulma oli nyt erilainen, varmaan enemmän sama kuin alkuperäinen. Tää oli Nipsulle vaikea. Leikkauksella ei onnistunut millään, ennakoi aina kepeille ja meni tietty väärään väliin. Se on kyllä tämmöisissä vähän turhan kuriton... Persjätössä otti ansahyppyä, mutta kun käskytin ihan tosissani, sain sen kepeille. Hyvää vaihtoehtoa ei kuitenkaan löytynyt.

Keppien jälkeen hypylle takaakiertovalssi, persjättö ja heti perään valssi. Tuntui ihan kamalalta, tehtiin monta kertaa... Epämukavuusaluetta parhaimmillaan.

Loppupätkässä pari poispäinkäännöstä, joissa lähinnä pientä epäröintiä. Ja putkikieltoa :/ Kontakteista mentiin puomia, välillä palkka, välillä nopea vapautus. Ihan ok.

Oltiin aika huonoja, mutta hyvät treenit!