Tiistaina meillä oli Tanjan talvikauden korvaustreenit, joita varten oltiin vuokrattu kenttä Takkujen ulkokentältä.

Luulla oli vähän vaikeuksia rimojen kanssa, kun on tottunut pitävään mattoon ja nyt alla oli pehmeä, irtonainen hiekka. Ei siis roiskinut ihan vaan roiskimisen ilosta, vaan oli vaan erilainen pito. Hyvä päästä siis välillä erilaisille pohjille.

Muutenkaan ei ollut nyt ihan niin helppoa. Alun putkiansan Luu selvitti ongelmatta (siis EI mennyt putkeen ;) ), mutta ei mennyt putkeen sitten putkeen-putkeen-kohdassakaan. Katsoin, että lukitsi putken, mutta lähti sieltä vielä mun liikkeen mukaan. Outo. Mutta kepeille ehdin leijeröimällä pakkovalssiin, kun vaan menin :)

Syy sai hengailla sitten mun ryhmän rataantutustumisessa ja lopuksi esteiden pois kantamisessa. Vähän leikittiin ja paljon tutustuttiin ihmisiin ja pariin aikuiseen koiraan.

Keskiviikkona treenit jäivät väliin, kun osallistuin kennelpiirin gaalaan, jossa palkittiin (kunniakirjoin) ja ruokittiin viime vuonna arvokisoissa menestyneitä. Hauska tämmöinen tapahtuma, kun se kokosi eri lajien harrastajia yhteen aina koiratanssista metsästykseen :)