Valkkuryhmän tokoissa jatkettiin eilisillä teemoilla. Luusta varmaan tosi tylsät treenit, kun tehtiin vaan juttuja, joissa piti malttaa jotain ;) Luu oli vuorossa vikana.

Heti alkuun ohjattu. (Palkkasin kyllä ensin kehäänmenon, kun kykeni olemaan niin hyvä.) Eilisistä viidestä virheestä saatiin toistettua yksi, eli nosti taas vasemman edestä. Ei purrut, tuli suoraan eteen ja irrotti nätisti. Mutta se nosto oli taas sitkeässä, tarvi muistutuskäskyn. Kerran kun päästää lipsahtamaan, niin heti tarvitaan hirveet korjailut! Tätä täytyy jatkaa.

Sitten tunnaria namialustalla. Taas rivi ja alusta vasemmalla. Ekalla Kati näytti namia. Luu söi sen ja lähti heti takaisin, tää oli sen mielestä tosi helppo treeni! Muutaman askeleen päästä muisti, että jotain saattoi unohtua ja meni hakemaan oman. Kerran tarkisti kaikki oman ohi mentyään, joten ihan ok. Tehtiin vielä toinen. Nyt ei enää muistutettu namista. Söi kahdesta namista vaan toisen. Oma oli toinen oikealta ja nosti sen heti sinne päähän päästyään, jes!

Ruudun aloitusta. Hinkuti hinkuti nyt sitten siis. Palkkailin vaan siitä kontaktista, sekä lähetyspaikkaan mennessä että välillä liikkurin käskyn jälkeen. Kontaktia on alkanut tarjota yllättävän nopeasti (tai vilkuilua ainakin), mutta asento on edelleen matala. Kerran jäin odottamaan, että rentoutuisi vähän, mutta tein lopulta täyskäännöksen, että pystyi irrottautumaan kyyläyksestään.

Ja idarin seuraamista. Keuli ja pompsahteli, Maijun mukaan myös lipoi huuliaan käskyjen jälkeen. Tehtiin muutama setti ja vikalla alkoi ilmeisesti mennä jo turhautumisen puolelle, sillä alkoi taas huonota. Sain sentään pari kertaa palkattua.

Sitten suorilta paikallaoloihin. Molemmat täysillä ajoilla. Ensin istuminen. Katseli koko ajan vasempaan, ei vahingossakaan Cuzia. Näytti rauhalliselta. Makuussa taas nenä edellä maahan. Pääsin juuri piiloon, kun nosti kuonon ja laski sen tassun päälle. Kävin moittimassa ja korjaamassa pään hyvin. Sivullenousu oli tosi hyvä, vapautin heti. Tuohon päähommaan pitäisi keksiä jotain, vaikka se ei kokeessa iso ongelma olekaan. Mua vaan häiritsee se suuresti. Ja Luunkin olisi mukavampi olla semmoisessa järkevässä asennossa...

Ei taaskaan jäänyt yhteisaikaa kuin muutama minuutti (joka pitää varata tavaramäärän keräilyyn). Tein äkkiä yhden I-S-M-kaukosarjan vähän vajaasta matkasta. Teki superhyvin, joten sehän riittikin sitten :)