Eilen tokoiltiin Katin kanssa Turtolan nurtseilla. Liian vähissä ovatkin nämä treenit eri paikoissa! On niin helppo hurauttaa hallille, kun pystyy vielä samalla tekemään puomia yms.

Rakennettiin kentälle kolme ruutua, lisäksi häiriönä oli toisten treenaajien ruutu ja jotain merkkejä. Lisäksi viljeltiin sekaan kolme kiertotötsää ja muutama matala merkki. Luu aloitti bongaustreenillä, eli tehtiin vuorotellen ruutua ja kiertoa. Kati liikkuroi, eli en voinut itse päättää, mikä milloinkin mentiin. Eteenmenot oli haastavia häiriöiden takia ja parissa Luu yrittikin hakeutua merkeille. Nämä korjaantuivat kuitenkin paikan näytöillä. Ruudut Luu teki hyvin, yhteen vaan yritti ensin sivusta sisään. Mutta lähti aina oikeaan suuntaan. Kierroista yksi oli vaikea, yritti paremmin näkyvälle, mutta lähes kiitettävästi nekin muuten.

Sitten tehtiin vielä tunnaria, kaukoja ja ohjattua. Tunnarissa oli ensin huono ja nosti väärän. Uusinnalla haisteli tarkemmin. Kaukot tosi jähmeästi ja m-i piti uusia, kun ei tehnyt oikein. Ohjatussa unohdin ensin pysäyttää nostossa, vaikka piti. Ja kaarrotti aivan hulluna... Nosti kuitenkin oikein. Sitten pysäytyksillä molemmat puolet, mutta ei näytä nää nyt kovin hyvältä.

Tehtiin myös paikkikset koko porukalla. Istumisessa Luu näyttää vähän surkealta, mutta muuten ok.

Syy teki pari kehäänmenoa, ihan kelvollisesti, vaikka vähän piti katsella. Seuraamista liikkuroituna. Tässä kuikuili taas kovasti, paransi vähän. Tätä ois varmaan vaan pakko treenata paljon liikkurin kanssa. Sitten lempiliikettämme pitoa, oli tosi huono. Jokusen sain sentään palkattua. Kierto sen sijaan meni tosi hyvin, kun se tehtiin tarpeeksi helpoksi! Muutama toisto ihan läheltä ja Syy teki kivannäköisellä asenteellakin. Lopuksi hyödynnettiin ruudut ja tehtiin kaikki kertaalleen. Ekassa jäi kiinni puun taakse piiloon luikkineeseen Katiin ja kävi tekemässä haukkuilmaisun :D Muuten bongasi ruudut ihan hyvin. Paikka vaan on vähän sinnepäin ja kääntyi selvästi myös aina palkkaajaa kohti. Hyvä treeni kuitenkin aloittelijalle, ei siltä tässä voi vielä enempää vaatia, kun ei ole opetettukaan.