Käytiin tänään shoppaamassa Luulle lentohäkki. Jessus, se on iso! Ainakin toisella meistä on siis lentokoneessa runsaasti jalkatilaa.

Shoppailureissun jälkeen mentiin Katin ja poikien kanssa Louksuun tokoilemaan. Sadekin lakkasi pieneksi hetkeksi kesken treenien.

Tehtiin Luun kanssa ensin mm-kisojen seuruukaavio. Palkkailin nameilla välissä. Jotain pientä siellä oli, tiputti kontaktia parissa peruasennossa ja istui yhdessä vasuriin käännöksessä. Jälkimmäisen uusin, mikä aiheutti Katille haastetta, että sai pidettyä meidät kentällä ;)

Idari, M-S-I. Ihan ok kai, paitsi seisomisessa oli liikuttanut tassua! En muista, koska olisi liikkunut asennoissa, mutta voisi jossain välissä muistutella. Tää palkatta.

Luoksetulo, jossa palkka seisomisesta. Lähdössä nyki ihan kunnolla, siihen muutama ylimääräinen käsky. Erikseen loppu seisomisesta. Maahanmenossa tuli aika paljon eteenpäin.

Tunnaria. Jonoa, lähetin vähän vinosta. Ilman pysäytystä yritettiin, mutta kaahotti. Otin vaan pois ja kolmannella menin itse lähemmäksi kapuloita. Sitten alkoi malttaa. Kapula oli ekana, tokana, vikana ja välissä. Meinasi vähän nostella ekaa (tasapainoilua...) ja vikalla lähti tarkistamaan riviä omasta vasempaan, eli sinne missä ei ollut mitään.

Kaukoja, Kati tassuissa. Oli nyt selvästi jähmeämpi ja jumitti seisomisia. Piti ihan korjaamalla korjata. Maahanmenot ja istumiset kuitenkin ok, sitten kun teki.

Sitten otettiin Intokin messiin ja tehtiin häiriötreeniä. Tehtiin ruutua ja ohjattua niin, että merkille lähetettiin vastakkaisiin suuntiin. Kapulat oli niin, että oikea (jota haettiin) oli ruudun edessä / vieressä. Lähetettiin merkiltä yhtä aikaa ruutuun ja kapulalle. Olipa vaikeeta! :D

Luu meni ensin ruutuun ja Into kapuloille. Ekalla kertaa Into herrasmiehenä väisti Luuta. Luu meni kyllä ruutuun, mutta kyttäsi sen verran Intoa, että ei keskittynyt paikkaan kunnolla. Jäi suunnilleen keskelle. Myös aloitukset oli selvästi huonompia toistojen myötä, meni kyyläksi.

Sitten vaihto. Luu juoksi ensin ainakin kaksi kertaa ihan pokalla merkin ohi ja suuntasi vissiin ruutuun (joka oli siis oikean kapulan takana)...! Sitten löytyi ajatus ja alkoi sujua. Kiusasin tietty lisää ja hetsasin vähän ruutua ennen lähetystä. Näytettiin lelukin, joka jätettiin ruutuun Intolle. Mutta ei Luu enää mennyt yrityksiin, teki merkin ja haki kapulan. Sen verran mokasi, että yksi nosto oli tosi ruma, ei saanut kapulaa kerrasta suuhun.

Ei ollakaan tämäntyyppisiä juuri tehty, vaikka muuten yhtä aikaa ja häiriössä tuleekin treenattua. Molemmat koirat läähättivät kovasti treenin jälkeen, taisi olla henkisestikin rankkaa, kun piti ihan ajatella siinä juoksemisen ohessa :)