Parin päivän lepäilyn jälkeen palattiin treeneihin torstaina 3.1. Tosin hyvin pikaisella vuorolla ennen koulutusvuoroa. Luu teki lelueteenmenoja ja tunnarin palautusta, Syy seuraamista, jääviä ja tunnaria.

Lauantaina 5.1. Luu sai tokoilla kaikkia liikkeitä jonkunlaisena kokonaisuutena. Tekikin varmaan suunnilleen kaiken :D Syylle kaukoja, tunnaria, ruudun paikkaa, kiertoa ja seuraamista.

Maanantaina 7.1. käytiin tekemässä aamutreeni ennen Luun fyssariaikaa. Luu teki niitä eteenmenoja, zetan seuraamista, kaukoja, luoksarin loppuja, ohjatun palautusta ja ruutua, jossa lelu eteenmenossa ja ruudun takana. Syy ehti tehdä vain eteenmenoja, seuraamista ja ruutua.

Luun fyssarin jälkeen Syykin joutui lepäilemään Luun siivellä pari päivää. Tai oikeastaan melkein koko viikon... Torstaina 10.1. oli Syyn tokoryhmä, jossa treenasin Luulla, että saan sille edes yhden liikkuroidun treenin... Tehtiin suora luoksetulo, zetan seuraaminen, kaukot, tunnari, ohjattu ja ruutu lelulle. Meillä jäi hyvin aikaa, joten Syykin pääsi tekemään jotain pientä. Tehtiin alkuja, seuraamista ja kiertoa.