Tiistaista tuli taas perinteiseen tapaan vapaapäivä. Keskiviikkona oli Luun agitreenit. Kesäkausi pääsi vihdoin kunnolla käyntiin, kun koko uusi ryhmä ja kouluttaja olivat ensimmäistä kertaa kaikki koossa :) Tehtiin Alenin rataa, jonka Samu oli jo muutaman viikon takaisiin treeneihin linkannut.

Poikkeuksia alkuperäiseen oli. Kakkonen oli putken kauempi pää, kepeille mentiin "yläpäästä". Nelonen oli keinu. Näköjään hyppyjen estejärkässäkin eroa, kympin jälkeen mentiin suoraan esteelle 13 (joka oli muuri). Pussin tilalla oli puomi ja siitä mentiin maaliin vielä putken kautta. No, jäihän siihen jotain samaakin.

Luun kanssa meno oli TODELLA takkuista. Olin itsekin ihan huono, mutta koira ei kyllä paikkaillut... Kepeillä ei ensin meinannut onnistua jyrkkä päällejuoksu, vaikka nää pitäisi Luun kanssa kyllä sujua. Keinun päähän valssasin ja kierrätin kutosen pidempää reittiä. Ysin twistissä tippui rima n. sata kertaa, ylläri. Ei tullut treenattua sitä kopteria, ois ehkä sopinut tähän.

Suurimmat vaikeudet olivat niistoissa/sylivekkijaakotuksissa hypyillä 14 ja 16. En tiedä, mitä on yhtäkkiä tapahtunut, mutta Luu tuli niihin todella nihkeästi ja kielsikin! Vähän samaa kuin sunnuntain treenien niistoissa. Luulen, että se liittyy jotenkin vauhtiin ja rytmitykseen. Ja vireeseen, tietty. Tällä radalla ei päässyt oikein missään kaahottamaan ja menemään itse, hermothan siinä palaa pienellä bordercolliella. Pyöritystäkin kokeiltiin, mutta se oli mulle tosi vaikea ja Luu lähti vaan kaarrattamaan. Paras oli ehkä niisto, jossa menin ajoissa hypyn taakse ja kurotin riman yli.