Valmistautumista tokon ässämmeihin jatkettiin tänään agilitytreeneillä ;) Mutta nyt on kaahotukset kaahotettu, huomenna fiilistellään jotain pientä tokon tapaista ja sitten nokka kohti Kuopiota!

Mutta tänään siis Niihamassa. Marke oli bongannut hauskan radan, jossa oli alku- ja loppusuorat ja keskellä hyppyjä ringissä. Niitä sitten mentiin ristiin rastiin. Yllättävän helppo se rata oli kuitenkin muistaa. Eka este oli (hajoamaton) rengas, se skipattiin ja aloitettiin pituudelta. Ekoilla yrityksillä Luu ei oikein hakenut hyppyjä, vaan kiilasi mua kohti. Tätä se ei olekaan aikoihin harrastanut. Kyllä se siitä sitten lähti sujumaan ja alkurata menikin ihan kivasti.

Niissä hyppyhässäköissä oli pari vaikeaa kohtaa. Eka oli yhden hypyn leijeröinti. Ensin piti kääntää hypyllä (takana vielä putki houkuttimena), sitten kuljettaa pitkä matka ringissä seuraavan hypyn takaa ja sitten saada koira hyppäämään seuraava este ja ehtiä vielä ohjaamaan sitä seuraavaa. Sain Luun helposti tulemaan kahden hypyn välistä, mutta sekin johtui vain omasta sekoilusta, olin koko ajan ihan väärässä paikassa. Toinen meille vaikea kohta tuli tämän jälkeen. Valssi, vekki hypylle ja lähetys keppien umpikulmaan. Valssissa aina jotenkin katosi suunta, enkä oikein ehtinyt siihen vekkiinkään. Sillä piti kuitenkin saada koira käännettyä just eikä melkein, koska hypyltä laskeuduttuaan se oli jo askeleen päässä kepeistä eikä siinä enää linjoja korjailtu.

No, olihan ne vähän haastavia kohtia. Luu pysyi kuitenkin aika kilttinä. Tiputti vaan pari rimaa (hypittiin paljon, koska pyörittiin koko ajan niillä hypyillä) ja reagoi ihan hyvin rytmityksiin. Keppien jälkeen oli vielä keinu, joka tehtiin vaan kerran. Vedätin ihan kunnolla, näytti tekevän hyvän ylösmenon. Nyt jarrutti keinulla liiankin aikaisin. Oisko jopa voinut jäädä mieleen se kisojen täpärällä ollut...?! No, ei ole vakavaa. Seuraava keinu on varmaan taas nopea :)

Nyt Luulle tuleekin varmaan taas parin viikon agitauko. Ensi viikon alku lepäillään maanantain fyssarin takia ja torstaina ajattelin tuurata Nipellä, kun pitäisi ehkä saada ensi viikolla ajatukset tuonne selttiliidon puolelle ;)