Maanantaina oli vähän kaikkea pientä -treenit hallilla. Syyn kanssa kokeiltiin nyt taas ensin aksajuttuja ja sitten tokoa. Keskityttiin kontakteihin ja niissä käytettiin enin aika keinuun, joka taas vähän nostatti tunteita. Lopulta onnistui ihan kolmen esteen kautta. Aata vain pari kertaa, oli ok. Ja puomilla suoraan lelulle ja yksi hypyn takaakiertoonkin. Osumat jää nyt pääsääntöisesti tosi ylös, mutta osui kyllä kaikki. Luu sai tauottaa Syytä ja tehdä ihan muutaman minuutin treenin. Mentiin puomilta leikkauksella keppien avokulmaan, mutta Luu meni ensin vähän putkeen :D

Luu myös rallytokoili. Hinkutettiin pelkkää oikean puolen peruutusta, kun en saanut Luuta millään ymmärtämään, mitä sen pitäisi tehdä.

Syyn treenissä keskityttiin vaan mielentilaan. Alun seuruujuttujen jälkeen lähdettiin taas hakemaan kierron onnistumista myös perusasennosta. Ei onnistunut ja Syy vietti ison osan treenistä makoilemassa ja laskemassa kierroksia. Lopulta yksi onnistunut lähtö mun vierestä, mutta epämuodollisemmin :D Lopuksi vähän helppoa sivulletulotreeniä.

Keskiviikon eskaritreeneissä treenattiin rataa. Mulla oli tavoitteena saada koko rata tehtyä pätkissä, mutta jumahdettiin kahteen hankalaan kohtaan ja siitä syystä myös koira kiihtyi ja ohjaajankin pinna kiristyi... Yritettiin Syyn sen hetkiselle mielentilalle liian haastavaa erottelua (hypyn 8 takaakierto putkensuun lähellä), joka onnistui, kun Hermanni meni seisomaan putken eteen ja tehtiin ilman vauhtia. Toinen töksähdys tuli toisessa takaakierrossa (6). Siinä erottelu onnistui, mutta Syy kielsi hyppyä, kun olin lähellä. Vanha ongelma siis.

Hersku%20061119.jpg

Puolivälin luukutus jäi väliin ja lopuksi tehtiin 17-20. Tää menikin hyvin! Syy osasi mennä avokulmaan ilman vauhtia ja osui puomitkin jotenkuten, vaikka turhan ylös. Irtosi myös hyvin hypylle. Kun käy treenejä läpi jälkikäteen ja katsoo videoita, niin aina niistä löytää myös asioita, joissa treeni on tuottanut tulosta ja joissa ollaan menty eteenpäin :)

Torstaina tehtiin pika-aksat ennen tokovuoroa. Muutama toisto keinua ja sitten wrappeihin jäämistä. Näissä Syy jää jumittamaan, jos olen lähellä estettä, joten ei kai se auta kuin treenata.

Tokossa seuraamista, kiertoa, pitoa ja luoksarin jättöä. Kierrossa saatiin sivulta lähtöjä onnistumaan, kun tehtiin ihan läheltä ja luopumisnamiavulla.

Lauantaina aksattiin taas isolla kentällä. Ratana oli MM-kisojen maksien finaali, jossa muutama kohta tuntui kyllä aika erilaiselta kuin kisoissa näytti. Tein Syyn kanssa alkua keinulle. Siinä haasteena oli lähinnä kakkosen takaakierto, jota Syy meni ihan miten sattuu. Keinulla pysyi. Sitten hypättiin loppuradalle kepeistä eteenpäin. Tässäkin keppien jälkeinen loiva takaakierto oli vaikea, joten nää meni treenilistalle. Muuten saatiin pätkiä onnistumaan, vaikka säätöäkin tuli melkein joka kohdassa. Eniten aikaa meni kaikkiin ihan yksinkertaisiin juttuihin, kun Syy alkoi esim. kiertää suoraan hypättävää estettä takaa tai ei pystynyt tulemaan asiallisesti lähtöasentoon. Turhauttavaa, mutta nää pitää vaan malttaa tehdä sen kanssa kunnolla.

Puomin teki pari ekaa toistoa hyvin, mutta sitten alkoi jotenkin ennakoida mun päällejuoksua ja teki yhden tiikeriloikan ja senkin jälkeen huonoja.

Syy mm-radalla ;)

Luukin pääsi menemään ihan kunnolla, kun Auroralta puuttui treenikoira ja Luu oli vapaaehtoinen :) Se on kyllä liikuttava, kun ei paljon mun perään katsele, jos joku vaan vie radalle :D Ei yhtään vieraskoreillut, vaan päinvastoin yritti varastaa lähdöstä, roiski kontakteja, huusi ihan raivona, puri palkatessa reiän Auroran sormeen yms... Mutta tosi hienoja pätkiä saivat tehtyä ja molemmilla oli kivaa!

Sunnuntaina käytiin jäljestämässä, vaikka satoi vettä. Ei kyllä mennyt kummallakaan tällä kertaa kovin vahvasti. Syylle unohdin tehdä ennen jäljelle lähtöä keppimuistuttelun. En tiedä, kuinka paljon se vaikutti, mutta keppejä ei oikein nostellut. Jäljen se selvitti muuten kyllä.

Luulla oli vaikeuksia päästä alkuun, sitten kyllä selvitti jäljen. Mutta keppien kanssa oli nihkeää silläkin. Ainakin pariin reagoi, mutta ei malttanut etsiä ja viimeisestä meni ihan vaan sukkana ohi. No, jäi loppupalkka saamatta, ei siinä sen kummempaa...