Harrastusvuosi 2020 aloitettiin reippaina heti ekana päivänä eskarin aksatreeneillä. Aurora oli suunnitellut radan, jota tehtiin suunnitellusti pätkissä.

Ausku010120.jpg

1-3 saatiin onnistumaan vielä helpolla, mutta siitä eteenpäin varsinkin 7-putken jälkeinen elämä osoittautui haastavaksi. Hyppy 8 oli todellisuudessa vähän sivummassa, eikä kovin loogisella linjalla mutkaputkesta tullessa. Tätä ei saatu tehtyä puomileijeröinnillä ja luovutin yrittämästäkin, kun en saanut itsekään kuviosta "otetta". 10-13 oli taas ok. 14-17 -pätkässä en saanut Syytä lyhyeen putkeen... Tässä iski vaan joku ihan käsittämätön jumi. Se suostui menemään putkeen vaan, jos jatkoin liikettä suoraan ja oli tyyliin lelu valmiina. Unohdettiin tämäkin, koska halusin kokeilla vielä kepeillemenon. Ja sen Syy teki hienosti vauhdistakin hypyltä 17 asti, toki verkko taas apuna.

Torstaina treenattiin vähän aksajuttuja ennen tokovuoroa. Testasin pitkästä aikaa mattoa puomilla ja pelkkää alastuloa tehden se toimikin taas ihan hyvin namimaatin kanssa. Näitä Syy tosin tekee yleensä hyvin myös ilman mattoa... Lisäksi treenattiin lyhyen putken ohitusta ja lukitusta, kun näissä on nyt ollut haasteita sekä viime kisoissa että treeneissä. Sain ongelmaa vähän esiinkin, mutta siihen myös jotain edistystä ainakin tässä treenissä. Keinua kans tehtiin taas muutama toisto.

Tokoissa otettiin pitkästä aikaa mukaan vähän liikkurointia ja hinkattiin lähinnä niitä seuraamisen liikkeellelähtöjä. Onnistuikin muutamasti, mutta ei nämä pidemmän päälle tunnu kuin junnaavan paikallaan.

Lauantai-iltana kisattiin Jankkilassa kolme starttia Jari Suomalaisen radoilla. Tulokseksi saatiin muutama hyvä pätkä, mutta ei sen enempää. Päivän positiivisiin meni ehdottomasti kahdella radalla onnistuneet kepit, vaikka ei ollut Syylle helpot aloitukset! Myös sillä yhdellä onnistui melkein, Syy lähti pujottelemaan takaaleikkauksesta huolimatta, mutta sekosi rytmissä. Plussa myös kahdesta maltilla suoritetusta aasta ja onnistuneesta pussiin sujahduksesta :D Miinuksia tuli tällä kertaa enemmän, mm. kiellot huonoista estelukituksista yhteensä SEITSEMÄSSÄ kohdassa ja rumat puomiloikat molemmilla aksaradoilla.

Koosteeseenkin mahtui mukaan muutama virhe...

Sunnuntaina piti osallistua valkkulaisten kanssa Juha Oreniuksen koulutukseen, mutta jo lauantaina oireillut migreeni vei puhdin niin pois, että sain onneksi paikkani myytyä ja sain jäädä kotiin makaamaan.