Maanantai ja valkkuryhmän tokot, aina yhtä mukava aloitus viikolle. Olin tosi väsynyt ja päätä on särkenyt koko päivän. Väsymys ja päänsärky eivät sentään mihinkään kadonneet, mutta kiva oli silti treenata.

Meitä oli yhtä aikaa vain neljä. Luu teki kolmantena. Tehtiin ensin idarin seuruuta. On se parantunut, mutta vasemmalle käännöksessä on ihan pakko tiputtaa päätä. Vikalla toistolla liikkuivat vaan silmät, mikä on Luulle jo aika hyvin. Kerran se kaatoi ihan sikana aloituspaikan merkin. Olin kävelemässä siihen Luu käskyn alla ja merkille päästyä se tökkäisi sen kuonolla kumoon, siististi ja harkiten. Hölmö.

Sitten pitkästä aikaa metallin palautusta hypyn kautta. Tehtiin kaksi niin, että Maiju roikotti niskanahasta ja kutsuin esteen yli. Näissä tuli ihan ok. Sitten kokeilin kokonaisena, mutta teki heti huonommin ja jouduttiin vähän hinkkaamaan. Välillä en ollut edes varma, hyväksynkö vai enkö, kun oli ihan vähän vinossa ja aavistuksen kaukana. Nämä selvästi huononivat toistojen myötä, kun tämä ei kuulu Luun lempileikkeihin.

Tunnari taas tiiviissä muodostelmassa. Menin parin metrin päähän vahtimaan. Oli vähän hätäinen ja meinasi herpaantua, mutta nosti kuitenkin vain ja ainoastaan oman. Tarkisteli kyllä aika pitkään, mutta ehkä se ei tässä treenissä haittaa.

Loppuhöntsäilyissä hinkutettiin taas kaukoja. Keskityttiin M-S-M-aloitukseen, jossa etäisyys oli nyt maks. viitisen askelta. Kovin helposti pompsuu, josta toruin jo ihan kunnolla. Toivoin, että olisi sillä vähän jähmettynyt ja tehnyt varovaisemmin, mutta eipä vaikutus ollut kovin merkittävä. Kaukojen taannoisesta asenneongelmasta ollaan siirrytty aika hyvin kohti toista ääripäätä... Muutama vaihto sentään onnistui hienosti, ja niistä sai kunnon palkan.

Seuraamisessa ainut häiriö olivat Maiju ja Ihme, joista Luu ei häiriintynyt. Tuntui ihan suht kivalta. Pari kertaa meinasi keulia.

Loppuhuipennuksena Luu sai tehdä vielä puomin alastuloa. Ensin sivusta nameja heitellen (tai eteen antaen), joissa näkee kyllä, että tietää, mitä pitäisi tehdä. Tassut meni hienosti eteen, kunhan vaan malttoi. Katsetta tarjoaa vasta, jos odotan, mutta onkin nyt keskitytty tassuihin. Muutama kerta koko puomia namialustalle. Nää oli hyviä. Jäin taakse, liikuin sivusuunnassa, käännyin ympäri yms.