Käväistiin Luun kanssa tuossa pikkukentällä.

Jokunen pätkä seuraamista. Palkkailin hyvistä pätkistä. Pientä levottomuutta, mutta eipä paina taas vaihteeksi.

Luoksetuloa. Eteentuloa puiden (Luu halusi taas kiertää ne kaksi) kierrolla. Ekalla tuli niin lujaa, että vaikka jarrutti, tömähti vähän päin. Se kyllä tuntuu jo tietävän, miten saa ja miten ei saa tehdä, arviointikyky ei vaan aina riitä. Otin uudestaan ja jarrutti vähän aikaisemmin. Sitten eteentulo istumisesta. Nyt tuli jo turhan hitaasti, nätisti kumminkin. Lähti tekemään ihan loivaa banaania, mutta suoristi. Vielä toinen istumisesta vauhtipalkalla.

Maahanmenoa ja seisomista seuraamisesta, molemmista myös yksi sivulle palaamiseen asti. Vaihtelun vuoksi maahanmenot tökkivät aluksi, mutta seisomiset toimi, kun muistin antaa semmoisen superkiltin käskyn. Sivusilmällä katsoen kyllä näyttää ottavan vielä askeleen perään.

Ruutua. Ensin sai tarjota, mutta koska tarjosi oikeaa paikkaa suunnilleen askel kerrallaan, ei saanut tästä palkkaa. Pistin merkille odottamaan ja menin lähemmäksi ruutua käskyttämään. Nyt kerrasta hyvin! Tätä ei tällä kertaa enempää.

Metallinoutoa kivien ja puiden (joop...) kierrolla. Huomasin, että ote on parantunut! Tässä sattui pientä hässäkkää, kun puiden takana polulla kävelevät ihmiset pääsivät yllättämään Luun ja se vähän mörköili niitä. Murrasi kapula suussa ja meinasi lintsata kiertämisestä. Ei siinä sitten sen kummempaa, käskin vaan uudestaan. Eteentulot kapulan kanssa saisi olla jotenkin skarpimpia, mutta eiköhän se tästä.

Sitten viime aikoina vähän liian hyvin edistynyttä tunnaria... Pitihän se arvata. Laitoin rohkeasti oman ja väärät sikin sokin kentän laidalle. Luu maisteli vääriä, toi vääriä, puri ja sekoili. Jossain vaiheessa paloi käämit ja laitoin sen hetkeksi rauhoittumaan. Ei se senkään jälkeen kunnolla tehnyt, mutta oma saatiin lopulta palautettua. Ei ollut enempää kapuloita mukana, joten tätä ei jääty sitten hinkkaamaan. Ensi kerralla varmaan suosilla taas pakkia...

Muuten Luu oli kyllä varsin sulkku :) Ihana tehdä koiran kanssa, joka rakastaa sitä tekemistä. Se palo sen silmissä <3