Huh huh. Käytiinpä sitten taas kisaamassa.

Agilityrata oli Anne Viitasen käsialaa ja tosi kiva ykkösen rata. Aan jälkeistä kohtaa vähän pähkäilin, kun en yllättäen halunnut ensimmäisenä vaihtoehtona tehdä takaaleikkausta ;) Päädyin lopulta jättämään Luun aalle ja tekemään valssin. Persjättökin oli käynyt mielessä, mutta en ihan uskaltanut sitä valita. Marian kanssa sitä mietittiin tutustumisessa...

Luu meni heti alussa kepeille väärin sisään. Ihan suora lähestyminen putkesta, en tiedä mitä tapahtui. Ehkä yritin ohjata vähän liikaa, kun varoin ansahyppyjä...? Aan ylösmeno aika lennokas, mutta osui. Kun oli virhe alla, päätin kokeilla sitä persjättöä. En ollut vaan harjoitellut sitä kunnolla, joten ajoitus kusi ja Luu tuli hypystä ohi. Seuraavalla tippui rima. Ennen putkea kävi niinkuin pelkäsinkin, eli Luu kaarrotti hypystä ulkokautta ohi. Puomin ylösmenosta meni sitten yli, joten siitä torut ja pois radalta.

Hyppäri oli sitten Jalosen ja enemmän semmoista huhheijaa-osastoa. Loppu oli nopean ja kokemattoman koiran kanssa ihan herran haltuun, en keksinyt siihen mitään kovin järkevää.

Rata alkoi vakuuttavasti ekan hypyn ohituksella. Ennen keppejä rima alas, muuten alku ihan ok. Renkaalle irrotukseen olin tyytyväinen, tuommoiset on meille vaikeita, kun helposti lähetän liikaa tai liian vähän. Renkaan jälkeen Luu pisti sitten pienempää vaihdetta silmään ja mopo lähti käsistä. Rimat lensi. Tässä vaiheessa pysäytin sen hetkeksi ja käskin vähän rauhoittua. Yllättävää kyllä, loppuradan pysyi paremmin housuissaan eikä rimoja enää tippunut. Pituudelle ei irronnut, mutta renkaalle irtosi :D Vikat esteet kuitenkin ok ja sai palkankin tältä radalta ;)

Haluttais kyllä pois näiltä ykkösten kaahotusradoilta, mutta sitä odotellessa saatte katsella tämmöisiä videoita.