Tokotettiin Luusterin kanssa koululla.

Metallin nostoja ensin. Palkkailin muutaman noston ja sitten tehtiin kierrätystä ja nostelua. Kierrätin kahta puuta ja käskin nostaa kapulan matkalla. Tää meni vähän siihen, että väännettiin siitä, sopiiko kiertoon lähdössä haukkua. Oli erimielisyyttä, mutta mä voitin ja kierrot hoidettiin lopulta hiljaa :) Nostot ja pito ok. Kovasti hidastaa ja keskittyy siinä kapulalla. Saisi ottaa vähän rehvakkaammin sen, mutta ainakin nosto pysyy siistinä...

Seuraamista, kainalopalkalla edelleen. Nyt ei mennyt ihan kamalaksi edes niillä puolipitkillä pätkillä. Ja paikka pysyi hyvänä, edistämisestä ei tarvinnut huomauttaa kertaakaan. Tein myös hidasta ja tosi hidasta sekä muutamat askelsiirtymät. Tosi hidas on vaikeaa, mutta yritti ihan kivasti keskittyä.

Idaria istumisilla ja seisomisilla. Tänään istuminen oli taas ihan ylivoimaista! Välillä istui, välillä ei. Välillä istui viiveellä, kun pysähdyin vähän matkan päähän. Ensin tökki istuminen ekana asentona, sitten seisomisen jälkeen. Lopulta saatiin kaksi onnistumista putkeen S-I-yhdistelmällä, mutta aika kauan piti hinkuttaa.

Kiertoja ja stoppeja. Eka stoppi aika lähelle mua, teki ihan törkeän hyvin. Täysi lukkojarrutus, jolla luisui ja luisui... :) Sen jälkeen steppasi enemmän ja vähemmän joka kerta, pysähtyi toki näin lyhyemmällä matkalla. Mutta se ei ole mikään kriteeri...

Loppuun jumpattiin muutama kauko, kun Luu alkoi niitä tarjota. Lähinnä S-M-vaihtoa, jota on alettu nyt tehdä namijumppana. Läheltä sekin toimii hyvin.