Tälle viikolle Syylle tuli kolme aksapäivää, joten otettiin muuten rauhallisesti. Keskiviikkona vähän tokoiltiin ja rallytreenattiin ennen eskarin treenejä. Eskariin Aurora oli suunnitellut erottelutreenejä. Syy oli osassa tehtäviä jopa varsin pätevä! Yhdessä pätkässä onnistui jopa kolme erilaista versiota ihan ykkösyrityksillä.

Perjantaille saatiin tuurauspaikka nuorten tokoringin järkkäämään Christan koulutukseen. Pitkästä aikaa! Ekalla kierroksella käsiteltiin Syyn perusasennosta seuraamaan -haasteita, joissa se esimerkillisesti näyttikin ongelmansa :D Tähän kehiteltiin nyt pari tapaa työstää asiaa eteenpäin. Ensisijaisesti yritetään pidentään kestoa ja muuttaa vähän namipalkan antamista, että saataisiin sitä häivytettyä. Toisaalta lupasin uskaltautua testaamaan, mitä tapahtuu, jos tehdään hiljaa oloa vain "vaatimisen" kautta, eli yritetään vaan uudestaan ja uudestaan. Ennen Syyn kanssa ei voinut sellaista harkitakaan, koska se löi heti hanskat tiskiin, mutta nyt sen motivaatio ja sitoutuminen on kehittynyt niin paljon, että treenin keskeyttämistä voi paremmin hyödyntää. Toisella kierroksella käsiteltiin samaa teemaa lähetyksien kanssa.

Luukin ehti jossain välissä tehdä vähän rallya.

Illalla tultiin takaisin hallille Katin snooker-treeneihin. Eipä päästy kunnolla testaamaan minkään suunnitelmani toimivuutta, koska aina tuli joku virhe. Ensin tein varman päälle -version, ja siinä ehdittiin aikaan, vaikka loppuosuuden kepeillä tuli virhe. Sen jälkeen tein vaikeampia, mutta niissä sössittiin aina jotain ja sitten Syy alkoi olla niin väsynyt, ettei mikään onnistunut. Pari pitkää kuljetusta pääsin kuitenkin testaamaan ja ne oli ihan ok.

Lauantaina kisattiin Jankkilassa. Ensin oli kaksi Marja Lahikaisen aksarataa sisällä hallissa. Kivat kakkosen radat olikin! Jäi semmoinen olo, että ehkä uskalletaan vielä kakkosissa jatkaa, kunhan harrastaa vähän tuomarishoppailua.

Ensimmäisen radan kakkosen kierrossa tuli jumitus, vaikka tein tarkoituksella pyörittämällä. Samoin lopussa Syy jäi jäkittämään poikkarissa, mutta siitä ei tullut edes kieltoa, kun pyörähti kauempana esteestä. Muuten sujui kivasti ja tuntui ihan hyvältä!

Syy C

Toisella radalla sattui enemmän. Aalla Syy lensi ja tuli vähän rähmälleen kanveesiin :( Radalla en edes ehtinyt tajuta, mitä tapahtui, mutta "onneksi" oli video. Niin turhauttavaa, kun juuri olen alkanut saada vähän luottoa ja uskaltanut kisaradoillakin vedättää. Pelottava este! Kepeille oli vaikeampi kulma ja se ei onnistunut. Vikaa putkea Syy ei myöskään lähtenyt lukemaan ja meni räkytystilaan. Siinä pistin sen hetkeksi makoilemaan.

Syy B

Hyppäri oli ulkona ja Arto Laitisen. Moni sanoi, että se oli vaikeampi kuin kolmosten edellinen :D Aika haastavia paikkoja siinä olikin, eikä päästy oikein missään kohti rytmiin. Lopetin kesken, kun Syy vaan jäkitti ja huusi.