Päivällä tehtiin taas pienet ja leppoisat tokotreenit lähikentällä.

Tuittu aloitti, mutta joutui pian takaisin liekaan. Se oli seuraamisessa vähän huonolla asenteella ja jäi juoksussa raahustamaan perään. En ruennut tappelemaan enkä lahjomaan, joten laitoin sen kentän laidalle miettimään, että haluaako tehdä vai eikö halua.

Luu teki ensin muutaman paikkamakuun jätön ja paluun. Ihan jees. Jää melkein aina vähän mutkalle, mutta olen luovuttanut sen suhteen tässä vaiheessa. Sivullenousut hyviä joka kerta.

Seuraamista, joka oli melkein enemmän kivaa kuin tyhmää. Ei oikeastaan edes koskenut kertaakaan, vaikka pää saisi musta olla korkeammalla. Mutta jos nyt tuosta painamisesta pääsisi ensin. Tehtiin myös käännöksiä oikealle. Tehtiin niitä ekaa kertaa itse asiassa eilen liikkeeseen yhdistettynä. Ihan ok.

Pari seisomista vierellä kävellen. Pysähtyi ja pysyi hyvin, joskin en näe, kuinka skarpisti.

Luoksetulo istumisesta. Tulee edelleen aika maltillisesti ja jää sen aavistuksen vinoon. Tein myös erikseen läheltä eteentuloja ja siitä sivulle siirtymiä. Tätä Luu ei meinannutkaan hoksata ja jouduin auttamaan sivulletuloissa.

Viimeiseksi tunnaria. Kuten eilenkin, eli kasa vääriä ja oma piilotettuna. Haukkoi taas väärien kohdalla, mutta ei nostanut, vaan meni nuuskimaan nurtsia. Etsi ensin liian kaukaa, mutta jaksoi hienosti keskittyä ja löysi lopulta oman. Hieno Luu :) Olen palkkaillut nyt heittämällä omaa pari kertaa (kun se on niin siisti!) ja vaihtamalla sitten leluun.

Sitten Tuittu uudestaan hommiin. Jo oli asennekin parempi. Sitä juoksua jouduin kyllä fiksaamaan ihan namien kanssa, jäi jostain syystä aina vähän laahustamaan. Namia ei tarvinnut kuin vilauttaa, niin tuli tassuihin vauhtia. Ärsyttävää.

Luoksetulo kokonaisena. Seisominen olisi voinut olla parempi ja tuli vikan pätkän ravilla. Otin lopun uudestaan vähän hetsaten, ja saatiin siihen parempi vauhti.

Kaukoja. Luu taas haukahti jostain syystä Tuitun takana. Tuittu teki kuitenkin ekan vaihdon (M-S) hyvin, joten palkkasin sen. Sitten koko sarja. Oikein hyvin sekin, ei tainnut tulla yhtään eteenpäin. Näitä pitäisi tehdä vaan paljon häiriössä, helpossa paikassa sujuu jo aika kivasti.

Illalla agikoulutuksen jälkeen jäätiin hetkeksi Tallille. Luu teki puomin alastuloa niin, että vapautin kontaktilta edessä olevaan putkeen. Hyvin oli ajatus oikeaan suuntaan, vaikka koittikin katsella muhun päin.

Säädettiin vähän muutamalla hypyllä ja putkella niistopersjättöä, valssia, jaakotusta ja vauhdikkaampaa suoraa. Mulla oli vain lelupalkka, eikä kyllä pitäisi tehdä noita ohjausjuttuja sillä. Kymmensenttiset rimat vaan roiskuu, kun Luu jyrää menemään...

Loppuun keppien avokulmaa (siis pelkkää aloitusta) leluavulla. Nämä menee aika hienosti, joskin Luu taitaa juosta vain lelulle.

Tuittukin teki pari putkea ja kepit :) Näytti musta pujottelevan ihan hyvin ja halukkaasti, eli Laioksen käsittely varmaan auttoi. Tuittuhan on jättänyt muutaman kerran kepit kesken ja olen ajatellut sen johtuneen ehkä jostain jumeista.