Tänään tokoiltiin melkein koko valkkuryhmän voimin, vain Lotta ja Heidin puuttuivat. Oltiin Hakametsän nurtseilla. Kivaa häiriötä tuli lähistöllä perjantai-iltaa viettävästä teinilaumasta ja saman porukan yksilöistä, jotka ajelivat mopoilla ja mopoautoilla pitkin puistoa... Tosi hiostava ja tukala ilma, mutta onneksi ei jouduttu ukkoskuuroon, vaikka juuri ennen treenjä pari kertaa jyrähtelikin.

Luu taisi tehdä tokana. Tehtiin eka setti yksitellen, sitten paikallaolot ja loppuun vielä toinen setti yhtäaikaisesti. Aloitettiin vaihtelun vuoksi tunnarilla, se kun yleensä jää johonkin loppuun. Hyvin pystyi ekanakin liikkeenä tekemään. Kapulat ringissä, oma klo 12:ssa, matkaa n. seitsemän metriä. Hiukan rauhatonta, mutta ei nostellut vääriä. Tuonnissa puri.

Sitten metallinouto liikkeenä, paitsi palkkasin kontaktista. Otti ihan hyvin, mutta tiputti heti, kun ennakoi palkkaa. Nosti uudestaan, mutta piti huonosti. Pitotreeninä tekee jo ihan hyvin, mutta noudon yhteydessä ei toimi. Kokeiltiin, auttaisiko hyppy asiaa ja tehtiin sama hyppynoutona. Tulipahan sekin tehtyä ensimmäistä kertaa ikinä koko liikkeenä. Ekalla teki saman, eli pudotti ja piti sitten huonosti. Toisella annoin muistutuskäskyn kapulalla, ja se oli hyvä! Täytyy käyttää sitä jatkossa.

Sitten kokeilin seuraamista hihna-avulla, kun oli silmäpareja tarkkailemassa. Annoin naksunkin Katille, niin pystyin keskittymään nyppimiseen. Olin vähän skeptinen hihnan toimivuudesta, koska Luu ei yleensä kovin hyvin reagoi pakotteisiin, kuumuu vaan ja puskee isommalla vaihteella. Mutta täähän tuntui toimivan! Luu korjasi tekemistään ja muuttui aavistuksen varovaisemmaksi, mikä on vaan ihan hyvä. Jatketaan testailuja.

Paikallaoloista ensin makuu. Luu meni ihan suorana maahan :) Siitä nami palkaksi. Oltiin vaan pari minuuttia. Nousukin hyvin. Istumisessa katseli jonkun verran ja ihan loppuvaiheessa siirsi toista tassua. Ehkä tässä voisi alkaa käyttää lelua kentän reunalla tai jotain.

Toisessa setissä tehtiin aluksi ruutua. Se oli rakennettu haastavasti vinoon, merkki oli lähellä nurtsin ja hiekkakentän rajaa, mutta ruutu lähti ihan eri suuntaan kuin kentän reuna. Olen tehnyt viime aikoina ruudun aina näytön kautta ja yleensä itse lähemmäksi jääden, että saadaan onnistumisia. Nyt kokeilin piruuttani, miten Luu selviäisi suorasta lähetyksestä. Ja sehän selvisi tosi hyvin, hienosti upposi hyvään paikkaan :) Olihan se toki katsellut katkerana vierestä, miten treenikaverit juoksentelivat samaan ruutuun. Otin toisen lähetyksen vielä helpotettuna, eli kävin näyttämässä ja jäin lähemmäksi. Tällä meni jo vähän takarajasta yli.

Kaukojen tekniikkaa taas peruutellen ja aika läheltä. Maahanmenoja tekee aina vain useammin takajalat liimattuina, vaikka väillä pompsahtaa. Etäisyys vasta pari-kolme metriä. Istuminen toimii vähän lähempää.

Viimeiseksi liikkeestä istumista, johon ei vissiin enää riittänyt keskittymiskyky. Meni maahan ja seisoi. Muutaman hinkkauksen jälkeen toimi kisamaisella alullakin, tosin oli aika hidas. Tarvisi tässäkin miettiä tarkemmin sitä äänenpainoa.