Tokoiltiin taas koululla. Vähän piti kahlata lumessa, mutta ihan hyvin pystyi tekemään.

Samat aiheet, mutta vaihtelun vuoksi eri järjestyksessä. Ensin jääviä. Seisomisen vahvistusta leikkien. Jouduin antamaan namin suuhun, kun heitettäessä ne olisivat uponneet hankeen. Tein pääasiassa seisomisia, mutta väliin myös istumista ja maahanmenoa. Oli vähän parempi kuin viimeksi, mutta mokaili silti. Niistä palautetta. Varsinkin pyörimisen jälkeen tippui istumaan jo ennen käskyä...

Sitten maahanmenoa ja istumista seuraamisesta. I-M ok. Mutta se hemmetin M-I ei vaan onnistu... Nyt kuitenkin vain kaksi mokaa, kolmannella istui. Tästä innoissani luonnollisesti vaikeutin vähän lisää ( :D ) ja tein vielä I-M-I. Onnistui!

Ohjatun nostoja, nyt merkin kautta. Merkit oli aika hyviä! Nostotreeni on Luun mielestä tosi hauskaa (varmaan siksi, kun olen joutunut sanomaan sille rumista nostoista...) ja ilmeisesti se heijastuu positiivisella tavalla merkille menoonkin. Ensin yksi oikea, hyvin. Sitten vasen. Riskillä kapula suorassa ja ilman muistutuskäskyä - nosti oikein! Toinen vielä perään, joka sekin onnistui! Huikeaa. Nostot olivat myös ihan siistejä. Ja NOPEITA.

Seuraamista. Kainalopalkalla edelleen. Jonkun kerran joudun puuttumaan edistämiseen, mutta aika hyvin pitää paikan. Mutta se pää vaan heiluu, kun väistelee mun jalkaa... Jos se vaan tajuaisi pitää sitä vähän ylempänä, niin elämä helpottuisi. Nyt se heiluminen on edes semmoista rytmikästä (jos jotain hyvää pitää keksiä), eli menee tosiaan mun kävelyn tahdissa, eikä varsinaisesti säädä tai yliyritä mitään.

Kaukojen seiso-istua. Näen itse jo selkeästi eron uuden ja vanhan tekniikan välillä (kyllä, koira voi istua takajalat paikallaan kahdella ihan erilaisella tekniikalla...), mikä helpottaa palkkaamisen loogisuutta :) Kokeilin yhdistää istumista myös M-S-vaihtoon niin, että välissä jumpattiin seiso-istua tuttuun tapaan. Näin saatiin muutama onnistuminenkin. Etäisyyttä toki vielä se 0 m.

Metallin nostoja. Ainakin tästä on tullut Luun mielestä hauska leikki, ja se ei voi olla huono asia! Mun ei tarvinnut edes vääntää lelun irrotuksesta, vaan irrotti vapaaehtoisesti, kun kehoitin noutamaan kapulaa...! Nyt osasin palkata nopeasti heti nostoista. Jonkun selvästi vain käytti suussaan, mutta muutama näytti ihan hyvältä. Olen palkannut myös "edestä" nostot, mutta en usko sen haittaavan, kun ei treenissä varsinaisesti ole edes selkeää suuntaa.

Loppuun innostuin tekemään (suunnitelman ulkopuolelta!) myös kiertoja ja stoppeja, kun pohja oli niin mukavan näköinen. Ekalla kierrolla vähän odotti stoppia, mutta kiihdytti sitten. Sen jälkeen en huomannut ennakointia edes stoppien jälkeen. Tein kuitenkin joka väliin väh. yhden läpijuoksun. Eka stoppi normikäskyllä. Ihan ok, vähän pompsahti jarrutuksesta. Tokassa vartaloapu, vähän parempi. Kolmas pelkällä painokkaalla käskyllä kauempana musta, aika pian kierron jälkeen. Se oli hyvä!

Tääkin oli Luun mielestä ihan sairaan siistiä :) On se vaan niin liikuttavan tosissaan. Ja söpö, kun naama on lumessa. Näyttää vieläkin kiltimmältä kuin normaalisti.