Torstaina Luu sai taas tuurata Syyn treeneissä. Tehtiin alkuun paikkista. Kaikki vähän miten kukakin, joten tuli epämääräistä häiriöitä ja kerran Luulta jäikin maahanmeno toteuttamatta.

Oma setti aloitettiin kiertonoudolla. Kati sai Luun hämyyn liikkuroimalla alussa tunnaria. Luu jäi selvästi katsomaan, mihin se vie ne kapulat ja unohti ottaa kontaktin oikean liikkeen alussa. Hyvä häiriö, tämmöisiä pitää tehdä lisää! Eka kierto läpi, nyt ei pahaa ennakointia. Muuten ok.

Luoksetulo suorana ja ruutu vaihteeksi kokonaisena, ok. Kaukoissa jähmyili taas vähän :p Ohjattu ihan ok.

Tunnarissa taas monen liikkurin hajuja. Ja oli taas tosi huono ja nosti Katin koskeman! Mur! Uusinnalla sitten ok. Zetasta ehdittiin tehdä vaan pätkä seuraamista, kun aika loppui.

Lopussa erikseen vielä sivulletuloja, kapulan palautuksia ja pari eteenmenoa.

Tänään yritettiin taas olla reippaita ja sovittiin Hannan kanssa aamutreenit kahdeksaksi! No, vähän jälkeen oltiin vasta hallilla... Oli aika mielenkiintoista puskea pikku-Corollalla auraamatonta Luhtaantietä.

Luu aloitti seuraamisella, jossa oli kovin ylivireinen ja äänteli... Kaukoissa teki ekan asennon ihan pokerilla väärin. Muuten ihan kivalla asenteella, temputin vähän. Ohjatun alussa vähän kuuntelua, kun oli kovin matalana, muuten se ihan ok. Tunnari niin, että Hanna laittoi osan vääristä pihdeillä ja osan käsin. Oli taas ensin tosi huolimaton ja napsikin vääriä. Uusinnalla hyvin. Tämän voi nyt joutua vielä tekemään, ei ehkä oma hermo kestä muuten :D Lopuksi tehtiin vielä luoksarin loppupätkiä liikkurin käskytyksellä. Vähän peruutteli, mutta tuli huolella tarpeeksi taakse.

Syykin oli alussa melko kiepeillä. Vinkui ennen kehäänmenoa ja seuraamisen alku piti uusia pari kertaa. Tehtiin kisamaisena settinä seuraaminen (jota palkkailin), luoksetulo, hyppy ja pito. Luoksetulossa ei taas lähtenyt ekalla käskyllä. Pito oli ihan ok, kunhan otti kapulan.

Noutojutuista lisää pitoa ja nostoja sivulle. Näitä teki nyt hyvin! Palautusta käsikosketukseen niin, että jätin kapulan kanssa. Näissä meinasi aina varastaa ja siitä pientä säätöä, mutta muuten ihan ok. Kiertoa niin, että sivuilla muutama merkki hämynä. Pari huudollista sekoilua, mutta saatiin myös onnistumisia.

Syy pääsi myös aksaamaan. Tehtiin mattoa taas vain maassa. Ensin meni ihan huutosekoiluksi, mutta kun tein väliin käännöksiä, niin alkoi keskittyä paremmin.

Tehtiin pitkästä aikaa myös rataa, semmoista 14-esteistä. Kivasti saatiin kaikki muka vaikeatkin kohdat menemään :) Noin vaan se pisteli menemään mm. putkesta kohti nurkkaa okserille samalla kääntyen! Yksi saksalainenkin tehtiin, siinä ei kyllä tarvitse enää hyppyä varmistella. Kun vaan itse uskaltaisi liikkua pois alta! Rimat oli nyt 45-50 cm. Hyvin selvisi, vaikka joku tuli alaskin.

Aksan jälkeen oli onnellinen koira <3

WP_20180202_09_59_18_Pro.jpg