Tokoiltiin Katin ja Maijun kanssa Multisillassa. Hassu ilma, sai koko ajan laittaa vaatetta päälle tai pois.

Luu teki kaksi settiä, jollain tasolla kaikki liikkeet paitsi hypyn. Kokeiltiin semmoista "häiriökehäänmenoa" :) Ensimmäisessä setissä toimi todella hyvin ja Luun asenne pysyi kivana koko kolmen liikkeen setin. Auttoi ehkä asiaa, että häirikkönä toiminut Maiju oli kehässäkin mukana "tuomarina". Mutta testataan tätä kyllä kokeessakin.

Ohjattu, oikea. Oli kovin kilttinä sivulla. Merkki vähän hidas, mutta ok kokonaisuus.

Seuraaminen. Tässäkin asenne oli tosi kiva ja oli tarkkana kontaktin kanssa. Siitä johtuen valuu vaan vähän eteen ja tiiviiksi...

Kaukoista palkka ekasta seisomisesta, ok. Muita vaihtoja ihan läheltä. Ihan hyvin nekin, ei yhtään nihkeillyt maasta istumisen kanssa, jota onkin nyt viime aikoina muistuteltu :)

Toiseen settiin mentiin samalla tavalla. Nytkin oli aluksi hyvä, mutta ei pysynyt ihan yhtä hyvänä. Toisaalta ei tehty niin kisamaista settiä, vaan homma katkesi välillä palkkailuun.

Idari ihan kisamaisesti, S-M-I. Ihan ok, seuraaminen nyt ei koskaan ole ihan vimpan päälle tässä. Ja oisko maahanmeno ollut vähän hidas...? Mutta prioriteetti on nyt oikeissa asennoissa...

Tunnari, lelu kontaktista ja lennosta lähetys. Luulle kävi tosi nolosti, ryysi kapuloille ja nosti yhtään haistelematta ekan suuhun...! Kyllä sitä sitten sääliteltiinkin! :D Toinen yritys kokonaan alusta samalla tapaa. Edelleen oli vähän levoton kapuloilla, mutta teki niin kuin pitikin. Palautukset toimii näissä hyvin.

Ruudusta pelkkä merkki. Aloituspaikassa meni jähmeäksi, sitä piti korjailla. Tehtiin toinen vielä häiriköinnillä, siinä oli tietty hyvä.

Luoksetuloa. Ensin läpi vauhtipalkkaan. Sitten osissa, stoppi avuilla. Palkkasin pysähdyksistä lähdöt kertaalleen vauhtipalkkaankin.