Viime viikon torstaina nappasin vitoselta puoli tuntia ennen Syyn treenivuoroa. Treenasin siinä Syyn ja Luu sai sitten liikkuroidun treenin.

Syy teki alokkaan jutut enemmän ja vähemmän palkkaillen. Maahanmeno, luoksetulo, hyppy, seuraamista, pitoa ja kaukoja. Luoksetulossa ja hypyssä palkkasin jättöä takapalkalla. Hypyssä tuli jotain epävarmuutta sitten liikkeen kanssa. Tehtiin umpiesteellä, mutta on Syy sen kyllä ennenkin nähnyt. Lopuksi makoiltiin vähän pää maassa, eli yritettiin siirtää tätä kotoa hallille.

Luu aloitti oman settinsä zetalla, keskittyminen edelleen seuruussa. Keuli ja pomppi :D Kiertonouto, kaukot. Näissä ei kai ihmeellisyyksiä. Tunnarissa taas parin liikkurin hajuja ja taas mokasi! Tää on joku torstaikirous, tai sitten usea haju on muka oikeasti Luulle vaikea! Korjaantuikin kyllä taas. Ruudussa oli lelu takana, mutta pysäytin kerran matkalle korvien olemassaolosta muistutukseksi. Loppuun vielä seuraamista. Jotain paikkisjuttujakin taidettiin tehdä.

Ja tokojen jälkeen jäätiin koko porukalla treenaamaan kontakteja. Syy teki puomia, josta ei taas tullut oikein mitään. Palkattiin nyt lelulla apparilta.