Maanantaina sitten Luun kanssa aksakisoihin. Alla pari viikkoa totaalitaukoa kaikesta treenaamisesta ja yhdet agitreenit. Maksien iltakisoissa tuomaroi Salme Mujunen ja radat olivat hyvin tunnistettavissa :)

Luu ja Into olivat taas sopineet, mitkä lelut ottavat mukaan. Koska tiimilelut pitää olla!

WP_20150622_21_18_33_Pro.jpg

Ekalla radalla oli kivan helppo aloitus, mutta sitten sellaisia esteiden ohituksia, joissa oli vaikea arvioida omaa ehtimistä. Koira kyllä ehti hyvin, kun sai kivat vauhdit suorista putkista ;) Ajattelin, että jos vaan ehdin ja päästään rytmiin, tämä voi hyvinkin olla Luulle sopiva rata. Sille usein sopivat nämä hassummat profiilit. Ja hyvinhän siellä ehti joka paikkaan! Ekassa valssissa tuli vähän odotetusti jaloille ja siinä kääntelin seuraavalle esteelle vähän sokkona. Selvittiin kuitenkin riman rapsahduksella ja pienellä töksähdyksellä. Muuten meni aikaslailla niinkuin pitikin. Nolla! Ja ylivoimainen voitto - sadasosasekunti hyvää kakkoseen :D

Luu A

Toisen radan haaste oli koko kentän mittainen seitsemän esteen loppusuora. Tai ei se mikään suora ollut, vietti sinne tänne ja yksi hyppy oli irti linjasta. Pelkkää toista puolen juosten selvisi vain, jos oli selvästi koiraansa nopeampi. Suunnittelin suosiolla kaksi leikkausta. En edes uskaltanut ajatella mitään hurjempaa, kun tuossa vauhti kiihtyisi muutenkin. Tämäkin rata selvitettiin sitten sille loppusuoralle asti. Ei vimpan päälle, mutta edes suunnilleen suunnitellusti. Loppusuoran ekalle takaakierrolle olin ajatellut tekeväni vastakäännöksen, ettei Luu leviä huonolle linjalle. En kuitenkaan oikein ehtinyt, mutta Luu ajautui onneksi sen verran pitkälle, että näin sen suoristavan linjan esteen takana. Sitten lähdettiin menemään - ja räiskis. Rengas atomeiksi. Jäin tätä vähän miettimään ja loppu jäi ohjaamatta kunnolla. Harmi sinänsä, olisi ollut kiva tietää, olisinko saanut toisenkin leikkauksen onnistumaan. Kovin määrätietoisesti Luu kyllä kiihdytteli maaliin, suorinta reittiä viimeiset hypyt ohittaen. Ei jää ainakaan jalkoihin pyörimään :D Tässä olisi kyllä auttanut, jos olisi edes vähän odotellut ohjaajaa mukaan.

Luu B