Pileet keskellä viikkoa. Toko- JA agitreenit peräkkäin!

Ensin pikavisiitti Tallille.

Kehäänmenoa ja sivulletulojen hinkutusta alkuun. Vääntöä niissä oli taas melkein joka liikkeen alussakin.

Idarissa tehtiin mukaanottoja ja seuraamista. Seisomisesta tekee helposti pienen lenksun. Tein pysähdystä, oikealle käännöstä ja semmoista. Kerran istui seisomisen. Oli vissiin saanut liian monta namia...? ;) Korjaantui.

Hyppynoutoa. Vähän hitaampia palautuksia taas, mutta tuli kuitenkin loppuun asti.

Tunnaria rivinä. Kerran piti keskeyttää, mutta muuten teki niinkuin piti. Oli vaan vähän turhan levoton ja melkein hämpsi vääriä. Vikaan laitoin lyhyemmät välit ja jäin lähemmäksi vahtimaan.

Ohjattua. Merkki kivasti. Molemmat puolet pari kertaa. En nähnyt yhtään puremista. Palautuksetkin ihan ok, suoraviivaisemmin voisi toki tulla.

Sitten demarille aksaamaan. Luu oli lämppälenkillä aivan onnensa kukkuloilla. Juuri sen näköinen, että "Onko mulla tosiaan MYÖS aksatreenit...?!"

Hauska, vauhdikas rata. Ja Luu oli tosi kiva! Melkein oltais voitu tehdä ihan nollanakin, mutta alussa pätkin ja lopussa, kun koitettiin koko rataa, tulikin pari mokaa.

Alussa kakkoselle pakkovalssi-jaakotus, Luu hyppäsi hyvin joka kerta. Tästä heti eka palkka :) Sitten aalle hyvin, sieltä muuri ja tosi jyrkkä umpikulma kepeille. Ensin käskytin muurin päällä (-> palikat alas, jos tarvitsee erikseen mainita...). Kepit löytyi hyvin, mutta siinä sai liikkeellä vietyä. Aan alla olevan putken jälkeen oli pari hyppyä ja poispäinkäännös puomin takana olevaan putkeen. Siinä piti vaan leijeröidä, juosta ja luottaa siihen, että koira osuu putkesta tullessaan hypyille. Hyvin se osui, mutta lennätti riman, kun en muka kiireessä muistanut katsoa... Kun katsoin, ei ollut kiire ja rimakin pysyi. Toisella kierroksella Luu yritti hyppyjen väliä kerran innarina, siinä kuitenkin epäonnistuen. Lensi päin rimaa. Uudella yrityksellä tuli paljon huolellisemmin - ohhoh! Onko siitä tulossa fiksu ja kypsä?

Puomin jälkeistä takaakiertoa koitin ensin saksalaisella, mutta turhan kauan piti seisottaa koiraa kontaktilla. Vähän typerältä tuntui mennä tekemään persjättöä puomille, kun koira on kontaktilla jo ennen ohjaajaa... Pakkovalssissakin piti hetki seisottaa, mutta oli se parempi. Ja etumatkakin parani, kun uskalsi jättää rohkeammin koiran puomi-putki-erotteluun. Lopussa vielä aa sivuirtoamisella. Se oli vähän hidas etupalkallakin.

Oli kivat treenit!