Lauantaina kokeiltiin taas muutaman viikon tauon jälkeen kisaamista Syyn kanssa. Kolme starttia Nokialla. Ei sujunut kyllä alkuunkaan, Syy roiski kaiken, minkä roiskia voi. Radatkin oli meidän taidoillemme vähän turhan vaikeita.

Eka aksarata oli vielä ihan kiva, eikä ollut edes puomia :D Heti alussa tippui kuitenkin jo rima, ja sitten A oli niin hasardi, että oli pakko ottaa se uusiksi. Loppurata jäi sitten menemättä, kun korjaamisen jälkeen ei saanut jatkaa.

Toisella aksaradalla oli sekä puomilta että aalta n. 90 asteen käännökset, joiden tiesin olevan Syylle vielä liian vaikeita. Puomilla annoinkin juosta vaan suoraan, silläkin riskillä, että menee ulos kehästä. Kehänauha oli nimittäin n. metrin päässä puomin alastulosta :D Räiskimiseksi meni vähän kaikki muukin. Kolmosen tiukassa käännöksessä kokosi hienosti, mutta tiputti silti riman. Puomille tuli ihan älytön loikka. Kepeillä ei taipunut kakkosväliin. Ei lukinnut yhtä putkea. Seuraavan putken sijasta valitsi sen vieressä olevan hypyn. Aan tuli ihan siististi, kun valssasin eteen, mutta ei lukinnut siitä kolmen esteen loppusuoraa mun jäädessä taakse.

Hyppäri ei mennyt sen paremmin, vaikka ei tarvinnutkaan miettiä kontakteja. Kepeillä sama virhe. Putket luki leikkauksilla hyvin, mutta hyppykaarella lähti mihin sattuu ja ohitteli. Lopussa ei irronnut hyphyp-käskyllä ja jäi vaan räkyttämään. Tässä vaiheessa oli jo pakko pysähtyä ja odottaa, että hiljenee :D Sitten saatiin edes loppusuora mentyä järjellisesti.

Ensi viikonloppuna käydään varmaan katsomassa vielä pari starttia, mutta sitten tuleekin taas taukoa ihan aikataulusyistä. Tällä hetkellä en tiedä, pitäisikö kisata ja hankkia rutiinia, vai olla kisaamatta, kun pakka ei pysy kasassa. Kokeilemallahan se vaan selviää :p