Olipa harvinaisen hieno marraskuinen päivä! Iltojen pimeys ja jatkuva rapaisuuskaan ei haitannut, kun päivällä paistoi aurinko :) Treenattiin Katin kanssa Eteläpuistossa flyballia ja tokoa.

Aloitettiin palloiluilla ja opetettiin lajin salat ensin Intolle. Into perehtyi pallokoneen toimintaan ensin turhan analyyttisesti, mutta kyllä sekin sitten pääsi rämäyttelyn makuun ;) Luu sai juosta muutaman kerran hakemaan palloa, sai joka kerta kopin ja teki kaikki hypyt. Viestitreeniä ei kahdella hengellä saatu aikaiseksi, mutta edes jotain sinne päin koitettiin niin, että mä latasin (jos muistin...:D) ja Kati lähetti koirat vuorotellen.

Sitten tokoa. Luu teki yhden suunnittelemattoman setin.

Alkuun seuraamista. Testasin pitkästä aikaa kainalopalkkaa. Paikka ja asento pysyivät ehkä inasen parempina, mutta painoi kyllä aika tavalla. Ilman kainalopalkkaa tuntui tasaisemmalta, mutta jotenkin turhan korkeilla käy tällä hetkellä.

Kaukojen vaihtoja. Taas pompsahti ekan S-M, sen jälkeen paremmin. Seiso-istua ei saatu onnistumaan kertaakaan ilman sitä takajalan kevennystä. Kun ei tullut palkkaa, alkoi taas pakitella ja säätää.

Ruutua. Ensin parit juoksutukset, hyvin meni molemmilla kerroilla ruutuun. Sitten liikkuroitu versio, siinäkin kerrasta hyvään paikkaan. Jes, alkaisko tämä sittenkin edistyä...?

Tunnarista tällä kertaa hetsausversio. Meni suoraan kapuloille ja oman kohdalle, merkkasi sen, mutta ei ihan pystynyt nostamaan. Tsekkasi muut ja nosti vasta sitten. Melkein meinasi olla sikahyvä ;)

Idarin seuraamista. Oli parempaa! Ei lähtenyt keulimaan. Mutta kuulemma niiasi ekalla suoralla käskystä. Seuraavalla parempi.

Lopuksi käytiin vielä näkötornin lenkki. Ja niin oli hurahtanut kolmisen tuntia. Mutta mikäs siinä, tuollaisena päivänä :)