Tänään piti pitää ihan vapaapäivää (siis treeneistä, ja tehdä töitä...), mutta illalla Katilta tuli kutsu tokoilemaan Meirän hallille. Vähän lyhyeksi jäi varoitusaika, mutta ei muuta kuin kamat kassiin ja menoksi!

Luu oli tänään semmoisella tuulella, että mulla tuli taas pitkästä aikaa verta sormista. Kolme pientä reikää, mutta ne on niin ärsyttäviä näillä kylmillä ilmoilla. Pureminen on tosiaan saatu lähes olemattomiin, mutta aina ei vaan pysty muistamaan, että siihen leluun tähtäämiseen pitää keskittyä sen verran, ettei ohjaajaa ole välissä... Irrottamisetkin (erit. narupallosta) olivat niin vaikeita.

Mentiin ensin tekemään paikallaolot Pian kurssilaisten kanssa. Tuttuja tosin koko rivi ;) Luu oli Bertan vieressä vasemmassa reunassa. Rivi oli pitkällä sivulla, joten mentiin piiloon sivuun. Luu katseli muutaman kerran piilon suuntaan, mutta sitten ikään kuin lamaantui omaan kuplaansa ja tuijotti tylsistyneen näköisenä eteensä. Pia sanoi, että näytti ihan väistävän sitä piilon ja häiriöiden houkutusta. Oikein hyvä siis :) Vähän katselin, että valahtaakohan maahan, mutta pysyi ihan tattina.

Maahan Luu viimeisenä, hyvin odotti omaa käskyä. Laitoin vasemman jalan eteen ja sain Luun tippumaan vähän suorempaan. Mutkalla se oli silti ja toinen tassu rullalla. Makuu oikein hyvä, korvatkaan eivät värähtäneet Pian kiertelyistä. Nousi ylöskin yhdellä käskyllä.

Sitten jäätiin Katin kanssa kaksin. Into treenasi eka ja Luu haikaili sen perässä merkille ja ruutuun...

Luu aloitti seuraamisen vasemmalle käännöksillä. Luu keskittyi aluksi tosi huonosti, kyttäsi jostain syystä vaan Katia. Varsinkin sen jälkeen, kun vähän huomautin sille :D "Auta, äiti kiusaa...!" Kun päästiin alkuun, asenne oli parempi. Kati naksutteli käännöksistä, joissa Luu ei istunut. Niiauksia se tekee, mutta jos nyt saisi vähitellen niitäkin vähentymään. Lopussa tuli jo useampi naksautus putkeen.

Luoksetuloa. Ensin tuolinkierrolla läpi, stoppi ja läpi. Stopissa täysi lukkojarrutus (ja aika pitkä liukuminen...) ja suorat ilman ennakointia. Sitten stoppi kisamaisesti istumisesta ja läpi maahanmenosta. Täytyy muistaa vaihdella sitä stopin paikkaa, nyt stoppasin vasta aika lähellä mua. Tosi hyvä stoppi taas. Maasta kutsuttaessa ihmetteli ensin vähän, mutta tuli kyllä sitten ennakoimatta läpi.

Kapulan nostoja Inton metallilla. Tehtiin vaan kaksi, ekassa kapula vinossa, tokassa ihan vaakatasossa, mutta vähän oikealla. Hyvät nostot!

Lopuksi ruutua pitkästä aikaa. Kävin ensin näyttämässä. Ja eteen jäi taas. Korjauksesta kävin vaan kehumassa oikeassa paikassa. Lopulta aloin "ajaa" Luuta ruutuun, kun se jäi etureunaan kökkimään. Tällä sain sitä ehkä vähän tarkemmaksi, pari lähetystä oli jo sinnepäin. Täytyy nyt vaan ottaa tämäkin taas treenilistalle ja miettiä, miten lähdetään jatkamaan.

Tuittukin oli mukana, niin sai mummelikin jotain äksöniä. Niinkuin se mitään lampaantaljalla makoilua ja syömistä kummempaa niin kaipaisi ;) Tuittu teki vaan minipätkän seuraamista, liikkeestä istumisen ja parit stopit tuolinkierrolla. Nyt muistui taas mieleen, että miten se tuoli kierrettiinkään :) Tuittu oli yhtäkkiä siinä tavaroita kasaillessamme kadonnut johonkin näkymättömiin. Aloin jo kurkkia kentän ulkopuolelle, kun Kati sattui rapistelemaan Frolic-pussia. Viuhahdus vain kuului, kun pieni musta koira ilmestyi paikalle kuin tyhjästä :) Missä lie ollut, mutta nopeasti sieltä pääsi takaisin.