Torstaina oli valkkuagit. Ehdittiin treenata niin paljon kuin haluttiin, kun moni sattui olemaan pois. Rata oli ilmeisesti jotain Oreniuksen "Ohjaustekniikan perusteita" tms. Ei päästy perusteista läpi :D

Nipsun kanssa ylitsepääsemättömäksi osoittautui kolmen hypyn serpentiinihkö (hypyt vinossa). Puomin jälkeen eka hyppy takaa loivana takaakiertona. Nää on sen kanssa niin vaikeita, kun se luikahtaa mistä vaan välistä mihin vaan ja mä olen ihan liian hidas. Kokeiltiin kyllä ainakin varsin monta erilaista vaihtoehtoa :D Takaakierto-päällejuoksu, takaakierto-persjättö-pakkovalssi, takaakierto-valssi-pakkovalssi, takaakierto-persjättö-japsi, pakkovalssi-persjättö, japsi-persjättö... Ja ehkä joku muukin. Takaakierto-persjättö-japsi tuntui onnistuessaan parhaalta. Takaakierto-päällejuoksu myös ihan hyvältä, mutta siinä suurimmalla osalla yrityksistä Nipsu meni keskimmäisen hypyn takaa.

Kun saatiin jokunen onnistuminen erikseen tehtynä (koira valmiina puomilla ja lähtö siitä), koitin radan osana, ja siitä ei taas tullut mitään. En vaan osannut rytmittää puomilta vapautusta ja ekaan takaakiertoon lähetystä. En tajua, miten se oli niin käsittämättömän vaikeaa. Ja kun ajoitus kusi siinä edes hiukan, jatkon kanssa ei ollut mitään toivoa.

Muu rata meni sentään paremmin, vaikka paria muutakin kohtaa piti yrittää uudestaan. Tuo yksi kohta vaan jäi kaivelemaan, kun ei löydetty siihen yhtään hyvältä tuntuvaa vaihtoehtoa... Nipsukin oli aika kuumalla päällä, kaahotti alussa päällejuoksustakin ohi. Puomilla muisti kyllä pysähtyä joka kerta :)

Koska sitä aikaa oli vähän yli tarpeiden, Luukin sai tehdä lopuksi pari puomia. Tai kolme. Etupalkka ja namia, hyvin meni.

Jäähkälenkin jälkeen ajettiin Tallille tokoilemaan Katin ja poikien kanssa. Luu teki yhden liikkuroidun setin.

Idarista pelkkää seuruuta. Tätä kaksi settiä, oli vähän keuliva. Palkatta.

Hyppynouto. Kapula näytti painavan sivulla vähintään 6 kg, mutta tuli suoraan... (h-i-t-a-a-s-t-i)

Tunnari. Jonoa, jossa pitkästä aikaa apunami. Tästä luovuttiin joskus, kun se ei vaan toiminut, mutta ajattelin kokeilla taas kuurina. Nyt en sitten yhtään muista miten meni, mutta varmaan jouduin jonkun kerran keskeyttämään.

Ohjattu kisamaisesti ja palkatta. Vasen. Ihan ok?

Luoksetuloa. Alussa saatiin Luu pari kertaa kiinni asennon korjauksesta. Eka läpi, ei ennakoinut. Sitten stoppia, joka oli surkea. Pari huonoa, sitten tein kunnon avuilla.

Loppuun vielä ruutujuttuja. Lelua siellä ja täällä ja kaikkea kikkailua. Pysähdyksen kautta menee hyvin, mutta kaahotti taas takanauhalle merkiltä suoraan mennessä. Nyt alan jo erottaa vauhdista, koska menee liian "lujaa" ja voin silloin pysäyttää ennen ruutua. Jos menee maltilla, saa mennä :)

Kotiin lähtiessä avain jäätyi kiinni portin lukkoon, ja kun ähertäminen ja lukkosula eivät tehonneet, oli pakko ottaa koko lukko mukaan kotiin sulamaan... Sitä sitten tänään palauttamaan. Ja kun sinne ajeli, samallahan sitä pienet treenit. Ja kun Maijukin sattui olevan menossa, niin samallahan sitä kimppatreenit. Ja pieni metsälenkki. Kiitos pakkasen :)

Yksi setti taas, sitten vielä yhtä aikaa.

Hyppynouto muovikapulalla. Ihan kiva.

Ruutu. Muuten kisamainen kokonaisuus, mutta pysäytin matkalla ruutuun. Ihan hyvä. Palkatta.

Hyppynouto uudestaan, nyt metallilla. Piti taas ihan hyvin, mutta jäi vähän vinoon. Oisko kolmannella tullut kelvollisesti. Maiju sanoi, että istui näissäkin vähän epätasapainoisesti, joten jumitkin taitavat vaikuttaa. Elinalla on kova homma keskiviikkona ;)

Sitten piti tehdä idari, mutta unohdettiin.

Tunnari. Samoin kuin eilen. Ekalla kaahotti ohi namista ja jonon alusta. Sitten alkoi sujua paremmin, mutta kun kapula laitettiin alkuun sen jälkeen, kun se oli ollut kerran loppupäässä, meni taas yli. Loppuun sentään pari hyvää.

Tein siitä idarista sitten itsekseni asentoja oikealla seuruusta. Hyvin.

Seuraamisesta vähän askel- ja käännöshinkkausta. Ihan kivalta tuntui.

Muutama ohjatun palautus. Ensin heitellen, sitten merkin kautta. Kävipä keskikapulallakin pitkästä aikaa...! Väisti vissiin Ihmettä, joka teki samaan aikaan jotain oikealla. Muuten ok, palautukset ihan hyvin.