Sunnuntaina kisattiin Luun kanssa tuossa "lähikentällä" Takkujen kisoissa. Kolme Sari Mikkilän kivaa rataa! Olin satuttanut etureiden lauantain tokotreeneissä (kyllä :D ), joten oma liikkuminen oli vähän vaikeaa. Pakko oli silti mennä, vaikka sattui! :D

Ensimmäisellä agiradalla sattui ja tapahtui vähän kaikenlaista. Etsittiin keppien avokulmaa (lopulta meni kuitenkin oikein sisään), hajotettiin yksi hyppy, kiellettiin pituus putken jälkeen ja vielä yksi niistohyppy. Tuloksiin oli merkitty 20, vaikka olisi pitänyt olla kolmesta kiellosta hylly.

Toinen rata oli sitten semmoinen rauhallinen ja hallittu. Luu oli jopa vähän hidas! Pikkumakseissa aika riitti kuitenkin 0-voittoon :)

Luu F

Hyppärillä taas avokulmavirhe kepeillä, mur! Olin kyllä myöhässä edellisellä hypyllä ja sen roiskaisu vähän sotki rytmiä. Toinen kielto vielä sellaisesta takaaleikkauskohdasta, joita ei vaan osata. Ehkä vois joskus treenata...

Luu E

Täytyy muuten antaa Luulle plussa sen huimasti pidentyneistä hermoista! Oltiin kentän päässä lämppähypyillä (jotka oli tuolla kyllä sijoitettu tosi huonosti), kun rataa juossut koira päätti ampua Luun luokse. Luu oli sillä hetkellä paikallaan, kun itse säädin rimaa ylöspäin ja ehdin juuri sen verran väliin, että sain karjaisemalla (ja heittämällä kädessä olleen riman kannakkeen maahan, hurjaa :D ) jarrutettua toista koiraa. Luu ehti vähän rähähtää, mutta tyytyi sitten pysymään paikallaan. Nuorella Luullahan olisi palanut tuollaisesta käämit aivan totaalisesti ja seurauksena olisi ollut melkoinen mylläkkä (varsinkin, kun se toinen koirakaan ei ollut ihan vaan leikkimään tulossa). Nyt ei käynyt mitään! Mitä nyt itse ehdin pelästyä varsinkin Luun reaktion puolesta. Ja pahiten taisi järkyttyä koiran ohjaaja, joka oli tilanteesta luonnollisesti tosi pahoillaan. Ei uskoisi, että kolmosissa kisaava koira karkaa radalta, mutta kaikkea näiden kanssa voi sattua.