Tänään Marken treeneissä oli kaksi lyhyttä ja helppoa rataa. Semmoisia, että Luunkin kanssa olisi voinut tehdä nollia. Vaan ei me tehty!

Ensimmäisen radan ensimmäinen kompastuskivi taisi olla keinu, jonka ylösmenosta mentiin yli. En kyllä muista enää, menikö ekalla kierroksella vai myöhemmin, mutta ainakin kerran leiskautti ekalla radalla. Sain Luun myös varastamaan kontaktilta, kun tein hämyliikkeellelähtöjä.

Kepeiltä veto renkaalle ja putken lähempään päähän oli myös vähän haastava. Sama ongelma ilmenee monessa muussakin yhteydessä, joten se pitäisi nyt vaan ottaa käsittelyyn. Kunhan ehtisi omatoimitreeneihin. Suunnilleen näillä main meno meinasi muutenkin mennä taas ihan aivottomaksi ja Luu jätti kerran kepitkin kesken. Pienen keskustelutuokion jälkeen sujui vähän paremmin. Ja kepeilläkin sain sen jälkeen irrota vaikka kuinka sivuun.

Olin jättänyt lelun (lähtöön/) maaliin odottamaan. Sinne Luu ei sentään yrittänyt karkailla, mutta teki loppusuoran ihan hyvin :)

Toisella radalla töksähdettiin taas ensimmäisenä keinulle. Sille käännyttiin nyt kepeiltä ja vauhti vei... Uudella yrityksellä tähtäsi ja tuli keinulle aika suoraan, mutta liukastui jotenkin keinun puolivälissä ja kompuroi pahan näköisesti. Tai siis näytti siltä, että olisi voinut käydä pahastikin, mutta onnistui jotenkin kierähtämään pehmeästi ympäri ja könysi vielä kontaktillekin... Traumoja ei luonnollisesti jäänyt, vaan samalla temmolla mentiin heti uudestaan.

Jotain muutakin säätöä tällä radalla oli, lähinnä kai jotain esteistä ohi kaahotusta. Rimoja tippui kaikesta huolimatta vain pari yhteensä koko treenissä. Sekin jo jotain.

Vuoroa odotellessa hinkutettiin mm. eteentulon suoristamista ilman kapulaa ja tunnarin kanssa. Ei osaa tulla ilmankaan kapulaa siitä läheltä vasemmasta etuviistosta (vaikka taas esim. sivulta osaa kiepsahtaa suoraan eteen), vaan jättää aina pepun aavistuksen vinoon. Tämä siis tehotreenaukseen. Kotona olen alkanut lisäksi naksutella kaukojen seiso-istua. Lähietäisyydeltä näyttää ihan hyvältä, joten ei kai siitä haittaakaan ole.