Maanantaina aamulla ja tiistaina iltapäivällä käytiin tekemässä setit rallya ja takaakiertoa. Rallyssa keskityttiin seuraamiseen kylttien yms. seassa, aloituksiin ja tekniikkatreeninä lähinnä eteentuloihin. Takaakiertoja tehtiin ihan systemaattisesti yhdellä hypyllä eri kulmista rimaa nostaen.

Keskiviikkona oli sitten rallykisa. Jännitti kyllä kovasti, että millä mielellä saan koiran mukaan! Tarkoitus oli mennä hallille hyvissä ajoin, että ehdin lenkkeillä ja treenailla kunnolla ennen suoritusta. Ukonilma vaan sotki suunnitelmia ja lopulta olin kyllä hallilla ajoissa, mutta istuin puoli tuntia autossa odottelemassa sään selkiämistä. Silti ei tullut kiire ja ehdittiin lenkin päälle purkaa kierroksia vähän aksalla ja toki vielä rallytempuillakin ennen rataa. Aksassa tehtiin puomi-kepit yhdistelmää oikein hyvällä menestyksellä!

Rata ei ollut meille optimaalinen, koska heti alussa oli useampi pysäytys. Ja ääntelyksihän se meni :/ Alkusuora oli tosi huonoa ja tuli niitä kommentteja radan myöhemmissäkin vaiheissa, vaikka vähemmän. Muuten Syy kyllä teki kaiken suht omalla tasollaan, eikä saanut muita pistevähennyksiä kuin yhden tuosta ääntelystä. Seuraaminen ei toki pysynyt niin hyvänä kuin parhaimmillaan treeneissä, mutta sitä en odottanutkaan. Itse otin yhden -3, kun tein lopussa vahingossa väärän tehtävän. Tajusin sentään jo tehdessäni ja sain uusittua. Pisteitä jäi siis 96, mutta fiilis luonnollisesti ei ollut ihan sen veroinen :p Positiivista oli kuitenkin se, että vaikka Syy meni vähän huonoon tilaan, niin se kykeni suorittamaan!

Juhannuksena treenattiin vain kerran lauantaina. Unohdettiin rally hetkeksi ja tehtiin tokoa ja aksaa. Aksassa jatketiin harjoituksia viime keskiviikkoisella radalla, mutta ei siitä vieläkään ihan valmista tullut.