Perjantaina tokoiltiin Katin, Maijun ja Lotan kanssa Multsun kentällä. Kevään ekat kimppatreenit ulkona! Aluksi paistoi aurinkokin, joten oli aikas ihanaa! Sitten, kun ei enää paistanut, niin tuli kyllä kylmä :/ Luukin oli aivan fiiliksissä, kun pääsi ulkokentälle rallattamaan. Itse treenissä se taas tuntui vähän normaalia vaisummalta.

Mulla ei ollut suunnitelmaa, matkittiin se Taitolta. Ekassa setissä siis idaria, tunnaria, ruutua ja seuraamista.

Idarin tein kisamaisesti, paitsi autoin vähän maahanmenossa ja palkkasin sen. Järkkä s-i-m. Ihan ok, mutta asennoissa oli jostain syystä vähän surkean näköinen...?

Tunnarissa rinki. Ensin meni ja nappasi tosi nopeasti jonkun, joka nyt sattui olemaan väärä! Uusinnalla ok.

Ruudussa palkkasin ensin merkin. Ruudussa jäi vähän eteen. Tai oli ehkä just keskellä, mutta hidasti musta liian aikaisin. Kävin muistuttamassa oikeasta paikasta ja uusinnalla meni paremmin. Ei siltikään ihan niin taakse, kuin yleensä. Oli ylipitkä matka ja tietty paljon tilaa ympärillä.

Seuraamista liikkuroituna. Vähän nihkeilyä vasemmalle käännöksissä ja leviämistä täyskäännöksissä. Pyörin näissä ylimääräistä.

Tokaan settiin jäi sitten kaukot, ohjattu ja luoksetulo. Olivatkohan tässä järjestyksessä...?

Kaukoissa oli taas niin vaikea pitää se vasen takatassu paikallaan seiso-istussa. Läheltä onnistui, mutta kisamaisessa koko koiran asenne muuttuu, eikä tee niin hyvin. Saatiin jonkun kerran onnistumaan ja tehtiin vielä lopuksi joku sarja tassuista pitämällä.

Ohjatussa kokeiltiin nyt nostoja pitkästä aikaa ilman verkkoja. Luu oli varsin iloinen, kun oli taas tilaa kaarrattaa... :D Eli ei siis minkäänlaista parannusta asiaan.

Luoksetulossa suora, stoppi + vauhtipalkka ja kokonainen + vapautus takapalkalle. Musta varsinkin eka stoppi näytti huonolta, mutta "sivustaseuraajista" ei. Äh näitä.