Tänään korkattiin uuden tokon valkkuryhmän treenikausi osan porukasta kanssa. Treenattiin Tullin nurtsilla kera Maijun ja Ellin, Miinun ja Bertan sekä Maijan ja Armin.

Luu aloitti. Aloitettiin aika kylmiltään kisamaisella seuraamisella, josta siirtymä liikkeestä maahanmenoon, josta palkka asennosta. Seuraaminen oli huonoa, olisi pitänyt viritellä paremmin oikealle taajuudelle. Möykkyinen pohja ja pitkä ruohikkokin hankaloittivat. Maahanmeno sen sijaan hyvin, ei reagoinut liikkurin käskyyn ja tippui mun käskystä. Jes!

Luoksetulon stoppia ensin tolpankierrolla ja sitten kiinni pidettynä. Kierrolla läpi ja stoppi, ihan hyvin. Vähän pompsui eteenpäin, mutta yritys oli niin hyvä, ettei voinut enempää vaatia. Kiinni pitämisestä samoin ensin läpi ja sitten stoppi. Lähti lujaa, mutta stoppi oli paljon huonompi :( En hyväksynyt. Uusinnalla annoin vartaloavun, se ok.

Noutoa kisamaisesti, paitsi palkkasin ensin kontaktin. Kun lähetin hakemaan, Luu ei meinannut löytää kapulaa. Tuli sitten vinoon ja mälväsikin kapulaa :( Korjasin asennon ja otin uuden tuonnin lyhyeltä matkalta. Se toki ok, paitsi törmäsi. Otettiin koko nouto uudestaan. Nyt tuli suorempaan, mutta törmäsi kapulalla taas. Mutta kaikkea ei voi vaatia. Puhuttiinkin, että Luu todennäköisesti sotkee asennon vinouden korjaamisen ja etäisyyden korjaamisen, ja tarjoaa tiiviimpää asentoa, vaikka pitäisi vaan suoristaa. Näitä molempia kun on jouduttu korjailemaan. Ehkä se täydellisyys joskus vielä löytyy...

Noudon jälkeen tunnari. Omat n. kolmessa metrissä ringissä, en mennyt lähemmäksi lähettämään. Tämä hyvin! Paitsi että puri kapulaa.

Viimeisenä kaukojen alkua ja ekaa nousua. Nyt Luu ennakoi alun maahanmenoa liikkurin käskystä. Viimeksi, kun näitä on hinkattu, ongelma oli, ettei se mennyt maahan. No, tää on niin tätä. Kun lopulta päästiin aloittamaan, ei noussut istumaan :( Vapaamuotoisesti sujuu ok, mutta tää kisamainen aloitus on niin perseestä.

Kun muutkin olivat treenanneet, tehtiin paikallaolot. Mulla oli treenireppu kentän reunalla ja Luu tuntui kyttäävän sitä. Oli ihan semmoinen lusmu. Istuminen kuitenkin ok.

Makuussa säädettiin lusmuilun takia alussa jotain, ja ennen kuin pääsin piiloon asti, huomasin Luun nostaneen pään ylös. Kävin hiljaa räyhäämässä ja pistin uudestaan paikalle. Sitten pysyi kiltisti littanana, hyvä kun koko koiraa näkyi ruohon seasta. Lopussa nostin Luun vikana, hyvin malttoi ja nousi tosi täpäkästi!

Lopuksi tein vielä ruutua. Kävin näyttämässä, kun ruutu näkyi tosi huonosti. Mutta ei oikein sujunut silti. Lopulta tehtiin lähetyksiä ihan läheltä, jolloin Luu osui välillä hyväksyttävään paikkaan. Ehkä tässä näkyy vaan treenin puute.

Kaukoja temppuiltiin loppuleikkimisen lomassa. Yhdistelin asentoja ja tein muutaman vaihdon sarjoja. Seiso-maahan on se hasardein, enkä edes näe sitä kunnolla. Ja maahan-istu tietty tahmea.

Blogia kirjoittaessa huomaa, että ei menneet treeni ihan putkeen. Jostain syystä oli kuitenkin kivaa :) Kiitos seuralle!

Muita odotellessa ehdittiin tehdä Tuitun kanssa muutaman minuutin kiva treeni. Seuraamista, jossa pikkuinen tsemppasi vaikeasta alustasta huolimatta tosi hyvin. Tolpan kiertoja ja niistä parit stopit. Tuittu teki kiertoja ihan liekeissä :) Ja kaukoja, ensin palkka ekasta noususta, sitten kisamainen sarja. Näytti tekevän poikkeuksellisen hyvin nämäkin.