Rankan sunnuntain jälkeen otettiin maanantai ja tiistai kevyemmin. Keskiviikkona sitten aksattiin. Kesäkauden ekat eskaritreenit ulkokentällä ja Hannan koulutus. Ihan vähän vaan satoi lunta.

Teemana oli kisamainen suoritus. Ensin piti valita pätkä, joka varmasti onnistuu. Otin kolme ekaa, koska nelosena oli Syylle vaikea keppikulma. Muuten meni hyvin, mutta se varasti lähdöstä... Sitten varsinaisessa kisamaisessa vedossa päästiin kepeille asti, sen Syy hoiti hienosti! Sen jälkeen takkusi _kaikki_. Rima, kielto putken umpikulmasta, kielto putkesta, kielto aalta, kielto hypyltä, rima, rima, rima, huono puomi... Äh. Eipä saatu monen esteen ehjiä pätkiä aikaiseksi ja puomi jäi korjaamatta. En tiedä, onko ulos siirtyminen nyt näin haastavaa, vai miksi oli niin vaikeaa. Ratakin oli kyllä sellainen, että en itse saanut siitä kunnolla otetta, mutta ei se ollut erityisen vaikea. Plussiksi jäivät ne kepit ja toisena keinu, jonka Syy teki heti ekalla yrityksellä kiltisti radan osana.

Torstaina käytiin Katin kanssa testaamassa hallin uusi matto ja hyödyntämässä koko hallin treenimahdollisuus. Tein klassisen mokan ja leikkasin Syyn kynnet vähän ennen lähtöä. Perussetti, ei voi mennä treenaamaan liian pitkillä kynsillä, mutta sitten yksi menee liian pitkältä :p Vuoto tyrehtyi nopeasti, mutta kynsi aukesi uudestaan lämppälenkillä. Olin onneksi varautunut tossulla, joten sain tassun suojattua treenin ajaksi. Ihan hirveästi en sitten kuitenkaan uskaltanut treenata, kunhan höntsäiltiin jotain. Koko hallin pituinen luoksetulo piti tietty tehdä. Luukin teki silloin aikoinaan, kun halli oli juuri valmistunut <3 Syyllä tämä oli astetta vaikeampaa, kun eihän se pystynyt odottamaan niin kauan ja niin kaukana... Hyvin kipitti kyllä luokse. Seuraamista hinkutettiin myös, ja siinä paikka alkaa olla jo lyhyillä pätkillä kiva! Mutta heti, jos tekee vaikka jääviä, se leviää ja vaatii taas korjaussarjan.

20210429_185135.jpg

Perjantaina Aurora hieroi Syyn. Huomasin sunnuntain tokoiluissa, että se käänsi kaukoissa toista takajalkaa sivuun, joten arvasin, että joku siellä taas jumittaa. Ja jumittikin. Viimeksi Elinalla käydessä tosi juminen etuosa oli sen sijaan pysynyt nyt ihan hyvänä.

Sen jälkeen siis taas hetki lepoa, mutta sunnuntai-iltana "treenattiin" kevyesti, kun kuvailtiin RiimTiimiläisille kotiläksyvideoita. Syy osallistui muuriin ja keinuun. Keinuilla se jäi aina tosi ylös, mutta pysymiset sujuivat toistojenkin myötä ihan hyvinä. Odottelen inspiraatiota aloittaa paikankorjaustreenit :p Myös vino lähestyminen muurille meni treenilistan jatkoksi.