Treenit on jatkuneet ennen ja jälkeen Luun lähdön. Jälkeen aika erilaisina, niinkuin elämä muutenkin :/

Tiistaina 9.3. elettiin ryhmätreenitauon ekaa viikkoa ja hyödynnettiin heti innokkaina ison kentän treenimahdollisuus. Kentälle oli rakennettu Jouni Kauton 1-luokan kisarata, joten sitä tehtiin Syyn kanssa! Alkuun yritin alusta esteelle 12, joka oli keinu, ja se menikin puomia lukuunottomatta kerralla purkkiin. Kepeillä Syy kesti takaaleikkauksenkin noin vaan. Sitten jumpattiin puomia erikseen, mutta ei siitä oikein hyvää tullut. Lopuksi tehtiinkin sitten vaan puomista eteenpäin, eli 4-16. Tässä tuli alkuun rimoja ja jotain, mutta sekin lopulta nollana. Olipa kiva päästä testaamaan tuollaista helppoa kisarataprofiilia, ne on kuitenkin tosi erilaisia kuin meidän treenit.

Luu sai tauottaa Syytä ja tehdä vähän rallyjutskia, kuten putkea ;)

Keskiviikkoaamuksi 10.3. olin sitten varannut ison sileän kentän. Syy teki alkuun vähän kapulahommeleita ja sitten juoksujuttuja isommilla etäisyyksillä. Sekä luoksetulo ja ruutu aiheuttivat ensin huutoa, koska nämä harjoitukset olivat tämmöisellä asetelmalla Syyn mielestä ihan liian outoja. Mutta molemmat selätettiin ja pian Syy paineli pätevänä ruutuun melkein kentän mitalla. Ruudun kanssa alettiin myös totutella lähetyksiin niin, että koira on ikäänkuin merkillä ja minä vasten sitä. Tähän ei vielä saatu lisättyä välimatkaa, koska olihan sekin Syystä ensin aika väärin.

Luu sai treenata rallymerkin ja ruudun erottelua ja meni aika monta kertaa ruutuun :D Lisäksi tehtiin seuraamista ja temppuja näiden edellämainittujen läheisyydessä.

Perjantaina 12.3. käytiin Luun kanssa eläinlääkärissä kuulemassa musertavat uutiset.

Lauantaina 13.3. mentiin treenaamaan aksaa ja Luukin sai mennä <3 On se vaan vanhentunut reilussa vuodessa, mutta kivaa sillä taisi olla.

20210313_124809.jpg

Syy teki puomia, mutta treeni ei edennyt mihinkään. Tuli ihan ihmeellisiä loikkia, huteja, huonoja osumia ja pari kelvollista osumaa, kaikki ihan satunnaisessa järjestyksessä. Mutta sitten tehtiin vielä muutama keppiharjoitus hyvin pienellä vauhdilla ja niissä Syy oli ihan superpätevänä. Ekan avokulmamokan jälkeen kaikki oikein ja sain leikata jyrkästi takaa ja kaikkee.