Perjantaina perinteiset tavoiteryhmän tokoilut. Meitä olikin harvinaisen iso porukka koolla, kaikkiaan kuusi. Valkkuryhmäläisiäkin oli jopa kolme :D

Tehtiin alkuun paikallaolot koko porukan kesken, Lotta liikkuroi. Istuminen oli Luulta hyvä.

Makuussa syöttelin namia omaa vuoroa odotellessa, joten ei ehtinyt mennä maihin. Omalla vuorolla sitten hyvin. Pysyi hyvin, eikä välittänyt Lotan häiriökävelyistä. Myös sivullenousu ok. Nameja oli vain pari ja aavistuksen kauempana kuonosta.

Maiju liikkuroi meille seuraamisen, avoimen hypyn ja kaukot. Nämä oli tarkoitus tehdä kisamaisesti, mutta kaikki kuitenkin palkaten. Seuraaminen oli huonoa. Itse näen vaan roikkuvan pään, mutta Maijun mukaan oli muutenkin levotonta.

Hyppy oli muuten ihan moitteeton, mutta sivulletulo jäi aavistuksen vajaaksi (korjasin). Ihan riittävät pisteet tästä olisi kuitenkin tullut ;)

Kaukoista ei tullut sitten mitään. Luu oli jo jätössä ihan poissaoleva, kyttäili vaan jotain. Sain vähän vääntää jo aloituksenkin kanssa, ei mennyt käskystä maahan ym. Eikä sitten tietenkään noussut ekaa istumista, ei sitten millään. Lähempää tai yhden vaihdon jälkeen sain sen onnistumaan, mutta en kertaakaan kisamaisen jätön jälkeen. Muutama kerta yritettiin, mutta sitten luovutin, koska meni hermot. Se kun ei tässä liikkeessä yleensä auta.

Muiden treenailujen jälkeen tehtiin sitten vielä juttuja itseksemme. Ensin seuraamista pätkistä palkkaillen. Levottomalta tuntui edelleen, mutta päätä sai heti namit kädessä paremmin.

Kaukoja tehtiin vapaamuotoisemmin peruuttelujen kautta. Näissä ei pienintäkään jumitusta, vaan teki hienoja istumisia hyvällä tekniikalla ja asenteella.

Noutojutuista kapulan ottamista takaa. Laitoin kapuan taas pituuden kepin taakse, josta Luu kuitenkin ronkki sitä ahtaasta välistä edestä. Kyselin Katilta vinkkejä tähän ja kokeiltiin sitten samaa merkkikartiolla. Tässäkin Luu sai napattua kapulan edestä. Laitettiin kapula sitten pystyasentoon, jolloin Luu otti sen oikein ilman esteitäkin, mutta siistimmin kartion takaa. Näin se on varmaan aloitettava ja loivennettava kulmaa vähitellen.

Myös tuontia niin, että kapula maassa Luun edessä. Ekalla sekoili jostain syystä ohjurikepin kanssa ja meni sen väärälle puolelle. Sotki kai jotenkin kiertoihin... Sitten asennot ihan ok. Jossain toistossa pureskeli vähän, mutta huomautuksen jälkeen toi taas siististi.

Lopuksi pari luoksetuloa läpijuoksuna niin, että kutsuin nimeltä. Ekaan muutama käskytyskin. Ei ennakoinut, mutta jätössä oli muuten säätöä. Ei meinannut tulla taas kunnolla sivulle ja siirsi etutassua, kun lähdin kävelemään. Tulot ihan hyviä. Ekalla olin sijoittunut varomattomasti ja Luu liirasi palkan kanssa kylki edellä päin hyppyestettä... auts. Mennään ensi viikolla ekaa kertaa Piiralle. Vähän jännittää, mitä kaikkea Luu on ehtinyt itsestään rikkoa ja saada solmuun...

Tunnarikin oli pitkästä aikaa treenilistalla, mutta sen unohdin suosiolla, kun kummankaan mielentila ei ollut paras mahdollinen siihen. Kaukot olivat pahin, mutta muissakaan liikkeissä Luu ei esittänyt parasta keskittymistään. Se oli ärsyttävän kyylä varsinkin niissä liikkeiden alussa. Liekö vaan huono päivä vai jotain teini-ikää, mutta täytynee huomioida tämä seuraavissa treenisuunnitelmissa.