Oltiin Mouhiksella tuuraamassa Jenniä ja Hikkaa, eli Katin ja Inton ryhmässä. Marko sai kyllä Katin vihat päällensä, kun uskaltautui taas vertailemaan Luuta ja Intoa :D Onhan ne samannäköisiä...

Luu oli ihan hullun kuumana. Kaahotti aivotta ja pisti rataa sileäksi. Markon sanoja lainatakseni: "Tulee mieleen yksi sana. Idiootti."

Rata alkoi hyppysuoralla, jonka päähän tein ihmisnuolen. Vähän pelotti, mutta Luu yritti jarruttaa. Väli toiseksi viimeiseltä hypyltä viimeiselle ei vaan riittänyt jarrutusmatkaksi ja se liukui riman ali. Pienemmällä vauhdilla onnistui.

Seuraavaan kuvioon yritin semmoista aika hasardia leijeröinti-persjättöä. Sain lopulta Luun periaatteessa oikeaan suuntaan, mutta se lähti mun perään niin hirveällä raivolla, että esteet eivät kestäneet. Rimat ja muurin ylin palikka lentelivät. Kerran Marko palkkasi hyppyjen väliin, kun itse menin, mutta näitä pitää tehdä lisää.

Pussin jälkeen piti tehdä takaaleikkaus hypylle, mutta Luu kääntyi siinä sitkeästi väärään suuntaan. Takaaleikkauksiahan mun pitäisi treenata molempien kanssa, mutta jostain syystä omiin treeneihin löytyy aina jotain tärkeämpää treenattavaa... ;)

Keinu oli kohti nurkkaa ja siinä Luu meni törkeän vinoon. Eikä suostunut korjaamaan käskyllä. Mun hermot ei kestä noita... (Ylösmeno oli hyvä!)

Pituudelle valssi ja hypylle saksalainen. Ekan valssin jälkeen mulla oli käsi ehkä vähän ylhäällä ja Luu sitten vähän lähti. Rymisteli pussiin kehikko kolisten. Käsi alhaalla ja vähän tiukemmin vieden kääntyi paremmin, mutta sitten en ehtinyt saksalaiseen. Se saatiin lopulta onnistumaan erikseen tehtynä ja rimakin pysyi.

Sitten olikin enää puomi, jossa ylösmeno juuri ja juuri ja alastulossa meni vinoon sekä karkasi pallolle. Että hyvin meni!