Tokoiltiin tavoitteellisen kilpailuryhmän kanssa, jolle voisi kyllä keksiä jonkun vähän helpomman nimen. Paikalla olivat vain Maiju, Miinu ja vähän niinkuin vierailevana tähtenä Marke.

Luu teki ensin paikkamakuuta muiden mukana. Sivulta maahan meno ei onnistunut (häiriössä?), joten helpotin sitä osuutta. Pysyttelin aika lähellä ja kehuin ja palkkailin. Muutaman kerran jouduin korjaamaan päätä tai tassuja. Luu vetää helposti tassunsa kippuraan, mihin olen puuttunut, koska silloin se alkaa venkoilla muutenkin ja vaihtaa lonkalle. Pätkittäin se pysyi ihan hienosti. Pysyi myös hyvin, kun muut palasivat vapauttamaan koiransa.

Muita liikkeitä tehtiin osittain yhtä aikaa muiden kanssa. Vieressä treenattiin siis myös agilityä, mutta Luu on kilttiintynyt huimasti viime aikoina, eikä se edes yrittänyt singota mihinkään. Ensin kontaktihäiriköintiä, joka sujui hurjasti paremmin kuin eilen. Kolme ihmistä ja koira käveli ja äänteli, eikä mun tarvinnut huomauttaa kuin muutama kerta. Luu ihan selvästi skarppasi :)

Sitten tehtiin pitkästä aikaa kapulaleikkiä. Tauko oli tehnyt taas terää ja pari kunniakierroksen jälkeen Luu alkoi tuoda mulle kapuloita suoraan käteen :) Ja siis irrottikin ihan vapaaehtoisesti :)

Seuraamista lyhyinä ja vähän pidempänäkin pätkänä. Pidemmällä pää laskee, mutta sain sitä korjattuakin jotenkin. Parempaan suuntaan tämäkin tuntuu taas vaihteeksi menevän.

Muutamat seisomiset ja maahanmenot. Nyt otin suosiolla seisomisia ensin, niin pysyi paremmin tolpillaan.

Istumaan jättämisen otin kertaalleen ja palkkasin hyvästä pysymisestä. Houkutus oli suuri, kun Elli taisi tehdä luoksetuloa samaan aikaan.

Lopuksi tehtiin hyppyä, ensimmäistä kertaa ikinä. Omaan vuoroamme odotellessa treenattiin kontakteja lappeelleen asetetulla pöytälevyllä. Luu keksi heti, mitä sillä voi tehdä ;) Ja oli varsin pätevä.

Hypyllä ensimmäisellä toistolla käskin Luun hyppäämään ja heitin lelun palkaksi. Toisella käskin hyppäämään ja odotin, jolloin Luu jäi hypyn taakse seisomaan ja ihmettelemään, ja heitin vasta sitten. Kolmannella sama juttu, mutta sanoin "top" ja kävelin Luun vierelle. Sivulle-käskystä se meinasi lähteä uudestaan hyppäämään, mutta muuten tehtiin kokonainen alokasluokan hyppyliike ;) Hyppyesteen eteen menoa ja perusasentoa pitänee treenata, sillä Luulla meinasi nytkin mennä agimanian puolelle...

Treenien jälkeen Luu pääsi uimaan vielä luvankin kanssa. Kerran se siis syöksyi järveen ilman lupaa, vaikka olin jättänyt sen kentälle mammimaan ja menin itse pesemään käsiä ja narupalloa. Olihan se ehkä paljon vaadittu, mutta vähän meni kyllä tukka sekaisin moisesta toiminnasta.