Tiistaina pidettiin sitten lepopäivä, mutta keskiviikkona treenattiin molempia lajeja.

Ensin mentiin vähän turhan tiukalla aikataululla kehätreeneihin Kyötikkälään. Alkusäätöihin meni taas niin paljon aikaa, että en ehtinyt treenata kuin oman settini, kun piti jatkaa matkaa. Ja omakin treeni meni jotenkin hätäisesti, kun tuntui, että muut joutuvat koko ajan odottamaan. Ei ehtinyt kunnolla korjata virheitä jne. Parempi olisi ollut jättää väliin kokonaan.

Ekassa kehässä tehtiin pätkä seuraamista ja suora luoksetulo käsikosketuksella. Jälkimmäistä piti muistutella, kun yritti ängetä sivulle.

Kun aikaa oli, niin tehtiin kaukojakin. Luu alkoi jostain syystä mennä seiso-istua maahan...?! Tämän hinkkaaminen jäi vähän kesken, kun oli pakko siirtyä seuraavaan kehään. Saatiin kuitenkin onnistumaan.

Seuraavassa zeta ja ohjattu. Näistä en edes muista mitään, mutta jotain säätöä oli. Ohjatussa ei tainnut ainakaan kuulla/kuunnella pysäytyksiä kapulalla.

Sitten kiertonouto ja tunnari. Kierto muistaakseni ok, mutta tunnarissa oli taas ensin huolimaton ja piti kutsua pois.

Vikassa kehässä ruutua. Lelut taas molemmissa. Eteenmeno taisi olla ok, lelua ei tosin löytänyt. Ruudusta sitten juoksi ohi ja taisin ehtiä jo vapauttaa lelullekin... Uusinnalla ok.

Jäin tekemään tähän kehään vielä vähän lisää kaukojakin. Teki nyt sentään oikein...

Sitten kiirellä pikakävelytys ja hallille aksatreeneihin. Anna oli koutsausvuorossa. Tehtiin ylläripylläri maksien finaalin keppejä :D

Alku oli Luulle ihan pala kakkua kummalta puolen vaan, lähettäen. Toki etäisyydet ja linjat oli vähä erilaiset kuin kisassa ja tilanne täysin eri, joten en todellakaan leuhki, että oltaisiin selvitty siellä finaalissa ;)

7-8 oli vaikeampi. Liikkeen mukana meni miten sattui, lähettämällä osasi, kunhan vähän malttoi. Mutta tuo pätkä 6-9 oli meille radan vaikein ja sitähän hinkattiin. Niin pienestä kiinni, että onnistui.

Loppurata ihan ok. 20 meni hyvin kepit leijeröiden, varsinkin kun teki 18 sylkkärillä. Silleen ehti kakskolmoselle takaakiertoonkin.