Työt haittaavat harrastuksia ja harrastukset haittaavat blogin päivittämistä. Tai jotenkin sinnepäin. Kiirettä pitää kumminkin. Ensi viikolla pitäisi kaiken muun lisäksi vielä opiskellakin.

Tiistaina rauniokoirailtiin. Tultiin taas töiden takia myöhässä ja Tuitun vuoro oli viimeisenä. Otettiin kaksi irtorullailmaisua (helpotusta viime kerran ongelmien takia). Aloitettiin telineiltä ja eka ukko oli takakasan keskivaiheilla jossain betonikasojen uumenissa. Tämä meni ihan hyvin, vaikka tarkentaminen jonnin verran kestikin. Tiesin maalimiehen sijainnin, muuten olisin jopa saattanut pyyhältää Tuitun perässä ohi, kun se ei heti reagoinut.

Toinen oli sitten siellä pystyarkussa, luukku Tuitun verran auki. Tuittu lähti ensin alakasalle ja jumittui yhdelle käytetyistä piiloista ilmeisesti ruuanjämien takia. Kerran kadotinkin sen, kun se tunki piiloon sisälle. Tuli vähän semmoinen "Kukas tässä etsi ja ketä" -olo... Kun sain Tuitun piilolta pois, arkkukin löytyi ja ilmaistiin hyvin. Ihan jees siis.

Keskiviikkona ei treenattu, kun oli mun vuoroni vetää treenit. Kiusasinkin muita sitten ihan urakalla vähän erilaisilla treeneillä ;) Torstaina pääsin itse kiusattavaksi, kun Tamskin fysiikkatreenit alkoivat Elixiassa. Onneksi vertaistukea riitti rääkissä ja riittää myös tässä palautumisvaiheessa. Tänään pitäisi juosta treeneissä Mouhijärvellä ja viikonloppuna piirinmestaruuksissa. Mielenkiinnolla (/kauhulla) odotan, miten se tulee onnistumaan.