Tai ainakin jotain sen tapaista tänään valkkuryhmän treeneissä. Sunnuntai pidettiin vielä lomaa, mutta nyt palattiin tokotreenien pariin. Olipas kivaa pitkästä (reilu viikon tauko!) aikaa :)

Tarkoitus olisi nyt treenailla vähän aikaa rauhallisempaan tahtiin, mutta kattoo ny, kuinka innostutaan. Kivaa vaihtelua ainakin, kun voi taas hinkuttaa liikkeiden osia, eikä tarvitse hetkeen pitää ns. pakkaa kasassa.

Tänään keskityttiin liikkeiden väleihin, huoh. Treenikaverit nauroi Luun ilmeelle, sillä kun olivat silmät ihan pullistua päästä. Kamalaa, kun pääsi vihdoin treenaamaan ja sitten piti mennä muka jotenkin nätisti ja yhdessä ohjaajan kanssa, eikä saanut yksin mennä ja tehdä. Vähemmästäkin sitä pieni bordercollie meinaa menettää järkensä.

Ensin kehäänmeno ja siirtyminen ruudun aloitukseen. Palkkasin matkalla, kun pystyi jopa vilkaisemaan.

Merkki-ruutu-leikkiä. Aika hulvatonta, eikä meinannut millään pysyä merkillä. Kati sai Luun varastamaan koko ajan lähtemällä juoksemaan kohti ruutua. Vähän piti tietty tätäkin tehdä, mutta pääpaino oli ruudun paikassa. Se pääsääntöisesti ok.

Sitten ruudun loppuosa erikseen. Hyvin pysyi ja tuli. Pysähdyin itse ja jarrutti tarkasti sivulle. Tämä palkatta ja siirtymä kaukoihin.

Kaukoissa jättö ja palkka muutaman askeleen jälkeen. Nyt ei ollut yhtään koomana, vaan meni maahan skarpisti.

Idarista pelkkä seuruu palkatta. Ei mikään ylläri, että seuruu ei ole näteintä tauon jälkeen, idarissa ja muutenkin tämmöisessä tilanteessa. Korjasi kyllä vähän, kun kahdella ekalla suoralla tamppasin jalalla.

Sitten siirtymä hyppynoutoon, jossa palkkailtiin alkuja enemmänkin. Aluksi pelkästä aloituspaikkaan menosta, sitten heitosta tai siitä, kun liikkuri ojentaa kapulan. Noutamaan ei päässyt. Oli aluksi ihan hullun kyylänä, mutta paransi ehkä vähän. Kontakti on vähän semmoista näennäistä, mutta ehkä se voi siitä oikeaksikin muuttua. Näitä voisi tehdä nyt kuurina, jos vaikka saisi jonkunlaista asennemuutosta aikaan. Luulen, että se voisi auttaa itse noutoonkin.

Ehdittiin tehdä vielä muutama siirtymä eri liikkeiden aloituspaikkoihin ja palkkailua joko vierellä kävelystä (kun sattui jopa tarjoamaan kontaktia!) tai aloitusperusasennosta.

Paikallaoloista ensin melkein kahden minuutin istuminen, sitten jonkunlainen makuu. Kaikki ok. Maahan pistin jalka- ja namiavulla.

Loppuhärdelleissä ensin vähän kaukojen tekniikkaa läheltä peruutellen. Muisti se sentään jotain, vaikka näitä ei olla tehty edes sisätreeninä.

Tunnarin palautuksia yhdellä kapulalla. Palkkasin leluun jalkojen välistä. Täytyy tehdä vielä treeni tai pari, että näkee, oisko hyvä. Nyt ei vielä näkynyt kunnon asennetta, mutta petrasi musta vähän.

Seuraamista pikkupätkinä, namipalkkaa pääasiassa käännöspysähdyksistä ja askelista. Asento oli varmaan ihan kamala, kun yritti niin kovasti, mutta koitin keskittyä vaan peruasentojen suoruuteen.