Päivällä tokoiltiin lähikentän pläntillä. Ajatuksena tehdä samanlainen setti kuin eilen, mutta vähän paremmin. No, uusi päivä, uudet virheet.

Alkuun taas tekniikkavahvisteluita namipalkalla. Idarin asentoja oikealla seuruusta, sivulletuloja ja noudon palautuksia. Vai tehtiinkö me näitä vaan treeneissä numero 2? Menee sekaisin. Sitten kuitenkin palkattomuudet.

Seuraaminen ok. Ehkä inasen liiankin varovainen.

Idari muistaakseni ok (vai oisko tullut joku virhe...?), muisti, mitä "istu" tarkoittaa. Ja muutkin käskyt. Wuhuu.

Luoksetulo suorana, oli niin huono pohja. Tääkin ok.

Sitten ruutu. Meni ruudun vasemmalle puolelle. Sitkeästi. Näin, että lähti jo merkiltä kaartamaan ja keskeytin ennen ruutua. Kävin taluttamassa oikeaan paikkaan, otettiin suoria lähetyksiä lähempää, seisoin itse vasemmalla blokkaamassa... Hetkinen saatiin tehdä, ennen kuin korjaantui. Tarjosi mm. ruudun etumerkkiä...! Eipä ole tuollaistakaan tehnyt varmaan pentuaikojen.

Merkkiäkin piti uusia jokunen kerta, kun meni huonosti tai jäi liikaa ruutuun päin.

Taidettiin tehdä lopuksi vielä luoksetulo ja ruutu putkeen. Sitten palkalle.

Toisen setin alussa ohjattu ihan ok. Merkki ja palautus vaan hitaita.

Metalli taas tasamaana. Kauheen hidas palautus tässäkin ja jäi pää alas roikkumaan. Tein nää molemmat uusiksi, metalli oli ehkä vähän parempi.

Tunnari taas hyvä :) Onkin vissiin ainut liike, joka tässä parin päivän aikana on toiminut...

Kaukoissa jumitti. Ensin arpoi istumisen maahan ja se jälkeen jähmeili vaihtojen kanssa. Tätäkin piti tehdä muutama yritys. Kun koko sarja sujui, päästiin palkalle.

Varsin tahmea tunne jäi taas.

Tuitulla oli aika hierontapäivässä, jossa koirahierojaopiskelijat hieroivat koiria Kennelpiirillä. Käytiin lyhyt lenkki ja mentiin sinne. Tuitulla oli ihanaa :) Se retkotti lattialla selällään jo hierojan täytellessä esitietoja. Jotain pientä jumia oli jossain lanneselän alueella molemmin puolin ja toisen lavan takana tj. Mutta ei mitään vakavaa ja kuulemma harvinaisen hyväkuntoinen mummeli ikäisekseen. Selässäkin ihan kunnon fileet :) Varpaita Tuittu aristeli jonkun verran. Olen jo pitkään epäillyt, että niissä on varmaan jotain kulumaa. Osa varpaista on vähän levinnyt, eikä Tuittu tykkää kävellä esim. terävällä hiekoituksella.

Koska Luun treeni jäi kaivelemaan, poikettiin kentälle vielä kotimatkallakin...

Alkuun namijuttuja.

Tehtiin kaukot, ruutu ja idari niin, että palkka tuli kentän reunalta joka liikkeen jälkeen.

Kaukoissa palkka jäi selän taakse ja jumitti siihen - ja/tai muutenkin. Huoh. Muutaman hinkutuksen jälkeen alkoi sujua. Tehtiin ihan pikkupätkä seuruuta ennen palkalle menoa.

Ruudussa hajosi tällä kertaa merkki. Tai ei nyt totaalisesti hajonnut, mutta jäi ensin ihan vajaaksi ja sen jälkeenkin meni nihkeästi. Sitä sitten jokunen toisto ja kuuntelujuttuja kans. Kun sain lähetettyä ruutuun, meni hyvin. Ruutu oli nyt eri suuntaan kuin viimeksi. Kävin kehumassa ruudussa ja tehtiin loppu erikseen. Se ok.

Idari... Menee jo niin nää treenit sekaisin, että en muista. Mutta taisi onnistua kerrasta.

Joka välissä palkkaaminen ei tuntunut ainakaan parantavan asiaa. Ehkä ajatukset jäivät Cuziin kiinni. Kaukoissa tullut jähmeily jäi vähän päälle, eikä tuntunut kauheen hyvältä muissakaan.

No, pohjalta ei ole kuin yksi suunta. Tarvis vaan löytää se reitti.