Keskiviikkona 6.6. käytiin tehokkaissa iltapäivätreeneissä ennen fysiikkakurssin luentoa (joka oli ainut osuus, mihin kurssilla enää pystyin osallistumaan...). Kolme koiraa ja kaksi lajia, aikaa reilu tunti.

Nipsu pääsi mukaan ja sai tehdä puomia, muutamaa parin esteen ohjausjuttua ja keppikulmaa. Puomit oli hitaita, mutta meni alas asti eikä juossut läpi. Syyn treeneistä en nyt muista mitään, mutta oltaisko tehty vaikka puomia ja keppejä :D

Tokossa Luulle suora luoksari, zeta ja kaukot kokonaisuutena sekä sitä ohjattua. Syylle alkuja ja siitä hyppyä, kiertoa ja pitoa. Kierrossa tuli taas pitkästä aikaa ääntä ja siitä seurannutta jumitusta, huoh.

Torstaina Nipsu oli käynyt fyssarilla ja oli kuulemma ihan suht hyvässä kunnossa, jee! Sen suhteen siis hyvillä mielin Vantaalle!

Illemmalla tokoiltiin Katin ja Marken kanssa Iskelässä. Satoi jopa vettä!

Luulle settinä kaukot, zeta, luoksaria, ruutua, tunnari ja ohjattu. Kaukoissa oli tahmea (vieraampi paikka & liikkurointi?), mutta teki kaikki eikä toki liikkunut. Zetassa seuruuttelin kulmien yli. Asennot ok. Luoksari vain suorana, kun pohja oli aika kova. Jää näissä ärsyttävästä sivulletulot ihan vähän vajaaksi. Ei jääty enempää hinkkaamaan, pitää keksiä jotain! Ruutuun ensin läpi lelulle ja sitten tyhjään pysäytyksellä & liikkeen lopulla. Ihan hyvä! Tunnari taisi olla vähän huolimaton. Ohjattu niin, että Kati seisoi ohjurina oikealla. Näin molemmat puolet ok.

Syy aloitti juoksentelemassa kaukalossa ennen kuin kykeni tarjoamaan alkuja. Uudet paikat ovat siis edelleen haastavia. Tarkoitus oli tehdä luoksari ja seuraaminen kokonaisuutena, mutta ei taas pystynyt odottamaan. Laitoin uusinnalla takapalkan. Seuraamisessa haahuilua, mutta pysyi mukana ja paransi loppua kohden. Kaukojen ekaa nousua, ekat toistot olikin hyviä! Vielä ei vaan pysty lisämäämään välimatkaa. Tunnarissa napsi vähän vääriä, mutta omat löytyi. Noutoa vaan noutona käsikosketukseen, ja liikkuroinnin kera. Näissä alut toimii! Lopuksi sai juosta ruutuun. Ekalla jäi ensin eteen, mutta lähti itse tarjoamaan paikkaa taaempaa. Toinen sitten paremmin.

Vähän myös paikkista, palkkailin tiheästi platzin tarjoamisesta.

Perjantaina Syyn kanssa vähän aksaa hallikokouksen jälkeen. Puomia, keppejä ja jotain pieniä ohjausjuttuja. Kepeille onnistui ainakin loiva umpikulma putkesta ja suora avokulma hypyn kautta. Puomilla tulee taas tosi paljon loikkia, mutta sitten kun osuu, niin osuu tosi hienosti. Ei vaan oikein onnistu jälkimmäisen vakiointi.

Lauantaina oli Tanjan treenit SM-joukkuelaisille. Mentiin Luun kanssa tekemään para-aksaa, eli yritin olla juoksematta. Keskittyminen menikin lähinnä omaan liikkumiseen - tai liikkumattomuuteen ja Luu oli ihan hämillään oudosta ohjaajasta. Se lähinnä sinkoili sinne ja tänne. Saatiin lopulta ihan onnistuneita pätkiä, kun alkoi löytyä jotain rytmiä menoon. Kiva, että sai tehdä edes jotain, vaikka en tiedä, oliko näin erilaisesta tekemistä hyötyä SM-kisoihin :D Jotain radanlukuun liittyviä juttuja jäi kuitenkin mieleen!

Syyn kanssa tokoiltiin ulkokentällä. Alkuja, seuraamista, maahanmenoja, luoksaria, noutoa ja kiertoa. Muuten se oli aika kiva, mutta kierto ei taas sujunut ja siinä meni pikkukoiralta pasmat sekaisin. Maahanmenoja teki tosi hyvin pienemmilläkin avuilla!

Vielä puomia sisällä. Ihan hirveen hienoja osumia - harmi vaan, että tosi pienellä prosentilla toistoista! :D