Maanantain tokovalkussa jatkettiin Luun kanssa sunnuntain teemalla eli kokonaisuuksilla. Nyt vaan otin ohjurin mukaan suosiolla. Se tuntuu auttavan, mutta täytyy saada vähitellen häivytettyä.

Luoksetulo pitkällä kehäänmenomatkalla. Oli oikein skarppina mukana ja sai tästä palkan. Luoksetulo tehtiin suorana. Ohjurin kanssa onnistui.

Tunnarissa kapuloiden seassa oli jotain sälää. Oma oli kosketusalustan alla ja Luu toi molemmat. Oli kuitenkin hyvä ote ja muisti palauttaa oikein.

Kiertonoudossa tötsä oli ruudun edessä. Kiersi ensin vähän ruudun kautta... Sen jälkeen ok. Ensin pelkkä kierto käsikosketukseen ja sitten koko liike. Ok.

Lopuksi kokeiltiin ruutuunmeno ilman mitään porttisysteemejä. Eteenmeno oli ihan viivasuora! Ruutuun meni suht taakse, mutta alkoi kyllä kääntyä liian aikaisin. Tehtiin pari kertaa paikkaakin näyttämällä. Parani vähän, mutta ei sitä ennakointia kyllä saa pois.

Itsekseni tein niitä tule-juttuja ihan vaan läheltä ilman ohjuria. Helposti tulee vähän vinoon, mutta näissä muistaa ainakin jäädä seisomaan. Kokeilin myös, mitä tekee pelkällä käskyllä ilman kättä. Tulee sivulle vanhalla tyylillä. Hieman paremmin, jos käännän käden pois viime hetkellä, mutta ei yhtään kivasti.

Tuntuu taas, että teen vaan ihan turhaa työtä. Ollaan hinkattu ruutuunmenoa ja noita sivulletuloja ahkerasti, mutta en kykene edes optimistissa kuvitelmissani näkemään, että ne siirtyisivät ikinä lopulliseen tekemiseen. Joku käskyn vaihtaminenkin on ihan yhtä tyhjän kanssa, kun ne vanhat tyylit ovat niin sitkeässä. Luu on siitä kiitollinen treenattava, että sen kanssa ei tarvitse varoa omia virheitään, kun se ei ota ihan vähästä itseensä tai lakkaa yrittämästä. Mutta kyllä kääntöpuolena on sitten se, että ei sen toimintamalleja ihan helpolla saa muokattua. Tuhlaanko vain aikaa, kun yritän?

Tehtiin sitten vielä seuraamaan tuloa kutsusta ja vapaana edessä hengailusta. Jälkimmäinen oli aika hyvä, kun Luu joutui ihan korjaamalla korjaamaan paikan taaksepäin.

Lopuksi sitä kiertoa, joka oli ruudun edessä. Laitoin kapulat ohjureiksi, kun kaarros on alkanut taas valua. (Aika pitkään pysyi hyvänä, kun on tehty ilman!) Eipä mennyt tämäkään ykkösellä, vaan piti muutaman kerran talutella tolpalle :)

Paikallaoloissa ei muuten mitään ihmeellistä, paitsi tässäkään ei tietty luoksetulo onnistunut tule-jutulla.

Kaiken kaikkiaan oli hirmu kivaa. Luu on tuntunut nyt ilmeeltään ihanalta. Liikkeiden välillä se on iloinen ja rento ja kysyy seuraavaa tehtävää silmät loistaen <3