Päästiin isoihin kehätreeneihin Nokialle Siuron kentälle (joka oli ihan varta vasten varattu meille). Koiria oli varmaan joku parikymmentä ja kehiä rakennettiin voi-/evl-koirille nurtsille kolme ja alempien luokkien koirille hiekalle omansa.

Tehtiin Luun kanssa hyvin kisamainen setti. Korjasin muutaman jutun ja vikassa kehässä palkkasin metallinoudon palautuksen. Muuten palkka vain kehien välissä. Kuuma oli taas ja koira hikinen. Luussa näkyy helle kyllä niin, että ei viitsi olla niin tarkka yksityiskohtien kanssa ja yrittää tylsemmissä jutuissa kunnolla.

Ekassa kehässä luoksetulo, ruutu ja ohjattu.

Luoksetulossa stoppi huono, muuten ok. Paitsi että ennakoi sivulle, siinä siis vähän säätöä, kun korjasin.

Ruutu ihan kiva. Jotenkin ärsyttävästi nyt vaan lähtee ennakoimaan ruudun pysähdystä, mutta päätyy silti tosi taakse. Paikka siis hyvä, mutta ei näytä hyvältä. Lähti seuruuseen ihan varmasti, seuruussa keuli, siihen vähän puutuin.

Ohjatussa oikea, sillä puolella ihmisiä ja sälää. Tää oli ihan hyvä ja palautuskin suora.

Tokassa kehässä kaukot, idari ja tunnari.

Kaukoissa jumahti jonkun vaihdon aikana kuuntelemaan viereistä kehää (tehtiin selkä sinne päin) ja missasi käskyn. Kävin antamassa heti rakentavaa kritiikkiä ja tehtiin kokonaan uudestaan. Keskittyi paremmin! Seiso-istu vähän huono ja kääntyi taas vinoon, muuten vissiin ok.

Idarissa I-M-S. Ihan hyvä kait. Istumisessa on itsellä aina inhottava tunne, kun ei yhtään näe, mihin asentoon se jää... Hyvin on kyllä istunut ilman pienintäkään apua viime aikoina, pitäisi vaan uskaltaa luottaa.

Sitten tunnari. Nyt sentään tuli oikea, vaikka oli pari palkatonta alla. Vähän oli löysä ja kävi ringin kaksi kertaa läpi. Taisi myös aukoa suuta. Mutta toi oman nostelematta vääriä...

Vikassa kehässä seuraaminen ja hyppy.

Seuraaminen muuten suht tasaisen tuntuista, mutta joku vino pa, huono käännös ja askelsiirtymät. Ei pistänyt parastaan. Yritin korjata kaikki häröilyt.

Hyppy tehtiin ylimatkalla esteeseen. Kehuin matkalla ja palkkasin eteentulon. Luuksi ok. Tehtiin vielä loppu uudestaan vapaamuotoisella lähetyksellä. Vinoon tuli taas, mutta pää on jo vähän parempi.

Paikallaolot tehtiin kahdessa ryhmässä, kahdessa kehässä yhtä aikaa. Meidän ryhmällä ensin makuu. Meni alas nenä edellä, ja taisi pitää pään niin. Jossain vaiheessa oli kääntynyt lonkalle...! Nousuun annoin ihan kevyen jalka-avun.

Istumisessa ainakin osaa koirista häiritsivät ötökät. Kävin välillä näkyvissä ja kehuin. Luu näytti pysyvän hyvin, mutta oli kyllä jossain välissä siirtänyt tassua, höh.

Makuun alkuja ja loppuja uudestaan. Ensin ei tainnut laittaa päätä kunnolla. Eikä noussut ylös. Toisella - vai kolmasko se jo oli - sitten molemmat hyvin.

Loppuun oli pakko ottaa vielä muutama juttu. Ensin luoksetuloa, jossa Maiju takapalkkasi stopin. Vapautin jo ennen kuin oli pysähtynyt...

Kaukoja samassa paikassa kuin kehässä, nyt tosin vähemmän häiriötä. Mitä nyt yksi Kurt lelunsa kanssa makaamassa mun jaloissa ;) Oli parempi, kun palkkailin yksittäisiä vaihtoja.

Ruutu, jossa palkka ensin alusta, sitten merkistä ja sitten ruudun paikasta. Sinne taakse päätyi taas, vaikka alkoi kääntyä jo etureunalla.

Ja vielä hyppyä, joka lähti kyllä kotiinsa kesken meidän treenin ;) Palautuksia kierron ja hypyn kautta, sitten samaa ilman sitä hyppyä. Sillä vinoudella nyt sitten varmaan mennään...

Tämmöisiä treenejä pitäisi saada useammin. Kiitos järjestelyihin osallistuneille ja treeniseuralle!