Sunnuntaina järkättiin möllitoko. Aurinko paahtoi ja oli KUUMA. Piti kuitenkin jäädä tokoilemaan sen jälkeen. Alkoi vaan auringossa seisominen tuntua sen verran, että en jaksanut tehdä paljoa.

Aamusta avustettiin voittajaluokan paikkamakuuta. Annoin käskyt alussa ja lopussa vähän viiveellä muihin, hyvin oli kuulolla. Laittoi nenän edellä, mutta nyt korjasi jättökäskyllä! Muutenkin ihan hyvä, tosin taas Luu näytti palatessa olevan vinommassa kuin jätettäessä. Kyttäsin sitä kyllä piilosta, enkä nähnyt sen valuvan mihinkään suuntaan.

Muut jutut tosiaan sitten episten jälkeen, joskus puolenpäivän aikaan ehkä pahimmassa paahteessa. Ei tarvinnut paljon tehdä.

Pari kehäänmenoa liikkuroituna, kun oli vielä kehänauhatkin. Pystyi jopa pitämään katsekontaktin :) Yksi vielä itseksemme niin, että Maiju treenasi Ihmeen kanssa. Sain Luun kiinni Ihmeen tuijottamisesta ja pääsin puuttumaan. Sen jälkeen oli taas paljon parempi asenne :)

Seuraamisessa hinkutettiin peruuttamista, joka ei vaan tahdo onnistua seuraamisen osana. Ei lähde kunnolla mukaan ja poikittaa. Tästä ihan väännettiin, mutta saatiin jokunen onnistunutkin.

Tunnarijonoja. Oma ensin ekana, sitten vikana ja sitten vielä ekana. Muutaman kerran jouduin taas ottamaan pois, kun meni vaan huidellen kapuloille miten sattuu.

palaute-normal.jpg
Tämmöiset treenit tänään... (Oli pakko lisätä puhekuplat Lean kuvaan, kun ne siitä niin selvästi puuttuivat ;) )

Sitten oli pakko päästä auringosta pois ja iltapäivä meni tiiviisti sisätiloissa. Taisin saada lievän auringonpistoksen, mutta onneksi olo tokeni iltaa kohti.

Illalla mentiin katsomaan Annen lampaita. Ajattelin, että tämä onkin hyvä korvaus Luulle, kun se joutui jättämään agilitykisat väliin. Vaan eipä se tuntunut palkintoaan arvostavan... Luu olisi vain syönyt paskaa tai pölläyttänyt lampaita, ja kun kumpaakaan ei sallittu, se oli sitä mieltä, että "pidä lampaas". Jotain kuljetuspätkiä saatiin aikaiseksi, mutta Luu oli kyllä paljon parempi viime kesänä ekalla paimennuskokeilullaan.

Kahden kierroksen jälkeen se oli tosi väsynyt, kävi vaan makoilemaan, kun oltiin lähdössä pois. Heti mietin, että onko se sittenkin jotenkin kipeä...? Tai sitten sillä kuitenkin raksutti jotain päässä lammasaitauksessa, vaikka ei toiminnan puolesta siltä vaikuttanut. Hmmm. Täytyy harkita, jaksetaanko enää mennä kokeilemaan, vaan oliko Luun lammastelut tässä.